Rafal Bielan Wierzbicki Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 pięści zapadają na rzadką chorobę łagodnieje skowyt ciemiężonych dłoni balsamicznie rzęzi zepsuty adapter na lekarskim kitlu plamy z monotonii ze stołu puszcza bańki zmartwychwstały golem felczerzy piorą jego starą duszę skalpel niewinnie pobłyskuje ostrzem nocna zmiana warty pije z morfeuszem w tej osadzie chłodu oczy się nie kurzą nikt nie tryska jadem i kolcem nie pluje czasu przyszłego nie ma w poczekalni stróż czyści parapet lampa medytuje
Ilionowski Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 dżizys, dawno się tak nie uśmiałem. jeszcze w tej chwili tłuszcz mi się na brzuchu trzęsie od tej medytujacej lampy i skowytu ciemiężonych dłoni. trzeba doprawdy geniuszu, by wymyślać takie monstra, przy których Dżin będący na służbie u Alladyna, to postać równie realna jak mój owczarek niemiecki. Trzymaj tak dalej, a pobijesz Dukaja w działce s-f
Bianka 1 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 nareszcie mój klimat na tym portalu. i napiszę więcej, mogłoby byc bardziej ... chodzi mi o to, że dla mnie wcale nie jest niesmaczny. mentalnie plus. pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 tylko ostatnia część pozostałe do wytracia MN ps. a tak odnośnie lampy to żeś ode mnie skradł tylko moja lampa nie chciała gadać
Rafal Bielan Wierzbicki Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na temat kradzieży nic mi nie wiadomo, poza tym tylko moja lampa umie medytować ;)) Pozdrawiam i zapewniam, że nie bywam złodziejem lamp ;)
Rekomendowane odpowiedzi