Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 pisałeś kiedyś czarno, na czarnym, na kartkach nocy cichutkim żalem? miejsca za mało, błędów za dużo od brzegów łóżka do ściany, dalej zmazałeś może? rozpacz zalewa, jest w identycznym jak list kolorze nie widać końca, powiedz pisałeś przezroczystością od nieprzytomnień? zbazgrałam dzisiaj, bladoróżany świt mi go zabrał, piórem skrzywionym kropki zabrakło, nie postawiłam wybacz kochanie, niedokończony 1
ot i anka Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 przezroczystością od nieprzytomnień- to kupuję:) reszta kiwa się na linie- po jednej stronie lirycznie po drugiej kiczowato. pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że się chociaż się kiwa. Może zatrzyma się w pewnym momencie po tej lepszej stronie. Dziękuję.
Bernadetta1 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 ja tutaj żadnego kiczu nie widzę:)...jest lirycznie..pięknie...och czemu ja właśnie takie klimaty lubie?;)....pozdrawiam cieplutko Bernadetta
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam dzisiaj trochę gorszy dzień, taki wiesz, na smutno. Jaki nastrój, taki wiersz. Wyszło jak wyszło. Zdziwiłabym się mocno, gdyby się wszystkim spodobał. Dziękuję i pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Alicjo. Mnie się spodobał i to bardzo. Takie klimaty są najbardziej naturalne. Pozwalają choć w maleńkim stopniu wczuć się w drugiego człowieka, tego się nie da wyreżyserować, chyba, że na scenie. Takie chwile ma każdy i one nie są kiczem, to po prostu życie. Dziękuję za naturalnosć. :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Alicja_Wysocka Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cmok :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 bardzo klimatyczny wiersz - bez kiczu parzyste wersy rymowane żalem - dalej - ładny rym skrzywionym - niedokończony - mniej ładny kolorze - nieprzytomnień - brak ale to drobiazg pozdrawiam Jacek
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Michaś, lubisz moje bazgrołki, a ja lubię Ciebie, pozdrawiam niedzielnie:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja słyszę rym asonansowy. W ostatniej sylabie jest wspólna samogłoska 'e' Serdeczności jak zawsze :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i wszystko oki gdyby nie miękkie ń na końcu - spółgłoska bezdźwięczna nie przeszkadza ale może się czepiam :))) Jacek
Rachel_Grass Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 ja takich wierszy nie lubię, ale Pani lubię i czytam z zaciekawieniem ;))
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to już bywa na tym świecie, że biali nie cierpią kolorowych, ale wszędzie są wyjątki. Z niedowierzaniem, dziękuję i bez 'pani' proszę. Naprawdę jestem malutka. Pozdrawiam miło :)
Rachel_Grass Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak to już bywa na tym świecie, że biali nie cierpią kolorowych, ale wszędzie są wyjątki. Z niedowierzaniem, dziękuję i bez 'pani' proszę. Naprawdę jestem malutka. Pozdrawiam miło :) ciągnąc metaforę dalej, kolorowi są mi tak obojętni, jak większość białych, a tylko konkretne przypadki czasem mnie ruszają ;)) dobrze, bez 'pani'. pozdrawiam także.
Bernadetta1 Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam dzisiaj trochę gorszy dzień, taki wiesz, na smutno. Jaki nastrój, taki wiersz. Wyszło jak wyszło. Zdziwiłabym się mocno, gdyby się wszystkim spodobał. Dziękuję i pozdrawiam :) wiem bo czasem miewam też takowe;)..i tak ma byc ponoć:)...samo zycie..trzymaj sie ciepło:):) Bernadetta
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam dzisiaj trochę gorszy dzień, taki wiesz, na smutno. Jaki nastrój, taki wiersz. Wyszło jak wyszło. Zdziwiłabym się mocno, gdyby się wszystkim spodobał. Dziękuję i pozdrawiam :) wiem bo czasem miewam też takowe;)..i tak ma byc ponoć:)...samo zycie..trzymaj sie ciepło:):) Bernadetta wiem, że to głupie lecz się trzymam jeszcze zamiast dywanów wytrzepuję wiersze nawet się upić porządnie nie umiem rozlewam atrament durno po nim bzdurzę dziękuję :)
Daria_Paryła Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Ma klimat, zainwestowałabym w słowa, warto zagrać czytelnikowi na emocjach, manipulować jego odczuciami, pobudzić go do rozmyślania nad tym wierszem. Zostawiam plusa i pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, emocji było wiele przed napisaniem i jeszcze długo potem. Ale myślę, że najbardziej odebrał je adresat, zresztą nie wiem, chciałam żeby tak było, może słabo się starałam. Dziękuję za plusa, ale na tej półkuli nie mają racji bytu. Pozdrawiam serdecznie :)
Zofia Honey Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ileż tu emocji! Cichutko pozdrawiam Z
Rekomendowane odpowiedzi