Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 pewnie Bóg poniesie nas wie gdzie nie spotkamy horyzontów pytamy siebie co przywiezie wielki wóz kto przyjedzie na wielkiej niedźwiedzicy zapowie wyraźnym przeciwblaskiem w locie żal odchodzić zmniejszając jasność granat jest głębszy niż cierpienie materii zaganianej w czarne dziury chcemy powrotu do gwiazd niedozwolony smutek od wewnątrz rozświetla białe światło wessane pragnieniem nie wyrwie z uścisku jest kołem galaktyk jesteśmy światem Marlett i Sosna
adolf Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 zaciekawiło, dzisiaj niestety czasu ni mam, ale jutro postaram się bardziej rozpisać. pozdr.
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 wygląda jakbyście pisali po 1 linijce, na zmianę zdrówko Jimmy
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adolfie! Dziękujemy i zapraszaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Znowu nie tak:)) Inaczej pisaliśmy - ha! Farvel salange !
teresa943 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 chcemy powrotu do gwiazd niedozwolony smutek od wewnątrz rozświetla białe światło wessane pragnieniem nie wyrwie z uścisku jest kołem galaktyk jesteśmy światem Z nadzieją patrzymy w przyszłość, którą zna tylko Bóg / tak trzymajcie! / lubię te wasze wspólne patrzenie / :)) serdecznie pozdrawiam -teresa
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 -teresarazem widziMy więcej :):)
teresa943 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, razem łatwiej iść do przodu wbrew i pomimo nawałnic / życzę jedności w przemiłym Duecie / :))
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 teresa943 maMy chęć wykorzystać co dane by razem dużo napisać :):)
teresa943 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnoszę wrażenie, że odnaleźliście się w "korcu maku", bardzo zgodnie myślicie / miło się Was czyta / :))
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 teresa943 dobre wrażenie :):) odnaleźliśMy się :):)
adam sosna Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 :):):) wyglądacie jak jedno :) kto Was zresztą wie może jesteście kreacją wyrwaną czarnej dziurze denerwujecie mnie!!!!!!!!!!!!! :):):)
Marlett Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Adam! Masz rację, oni mnie też denerwują:)) ..a może z innej planety?
Rekomendowane odpowiedzi