Magnetowit_R. Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 trzydzieści kobiet tak w sumie to mówiłem im to co chciałaś usłyszeć strach pękającej czaszki zapach ściśniętej krtani poczuć w granicy przedziałkiem twych włosów wyznaczonej między oczekiwaniem a fałszem obietnic www.pl.wikipedia.org/wiki/Ted_Bundy
Magnetowit_R. Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba rzeczywiście nie mam nic w głowie, bo tego bełkotu nie rozumiem. jak nie masz nic w głowie, to nawet o czymś wiersza nie ułożysz -- czuję sie pokonany:( edytowałem by zapytać - personalnie za zwrócenie uwagi na orta? bo odstęp 2min między komentarzami. pytanie retoryczne w sumie.
Magnetowit_R. Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 aaaa....to dalej nic nie rozumiem. poezja ma być odzwierciedleniem przeżyć własnych, nie dopuszcza próby empatii i szukania motywów działania i emocji innych? muszę zabić żeby zrozumieć i opisać? btw byłaś tam?( w mojej głowie). jak myślisz, może moja sygn. ma coś wspólnego z rzeczywistością?;) pozdrawiam
a nurz? Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Wiersz nie mówi nic ciekawego. Ani o kobietach, ani o mordowaniu, ani o czaszkach, a ni o krtaniach, ani o Tedzie Bundym. Nawet o Alu Bundym. Plus wersyfikacja, która poza utrudnieniem lektury nic nie wnosi do wiersza. Howgh!
Messalin_Nagietka Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 bez uśmiechu i treści no niestety minusik MN
wounded nurse Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 ale bieda. kleptoman, przystojniak, gwałciciel, zabójca... masturbacja czyjąś głową... a ty piszesz "usłyszeć strach pękającej czaszki" nie no... buahahhaha
Magnetowit_R. Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 reakcja jest - śmiech. też może być;) przecież to nie reportaż, wolno mi naginać fakty czy szukać dlanich uzasadnienia wg mojego widzimisię. z kaczyńskim (Teodorem, nie tym z dwóch) też zbytnio nie zgłębiałem faktóe, choć jego akurat cenię. no ale pod tamtym wierszem też sporo butów zebrałem;)
Rekomendowane odpowiedzi