Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zupełnie niespodziewaniez zachodem słońcapokochałamdojrzałamdobrze pamiętam radosnytwój szept moje włosyrozsypane wiatremdwie krople słonej wodyzatrzymane w czasie pomiędzypiersiamizapachem świeżoskoszonej trawy przywołujeobrazy splecionych ciał- obrazy naszych ciałpo latach(z pokorą) przyjmując karę za miłość
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Treść ładna, wbrew pozorom wcale nie banalna, nie rozumiem jedynie zasady podziału na wersy...
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Całkiem inny rodzaj prowokacji. Bardzo miły Pozdr.
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przypomina się teraz treść pewnej reklamy:" co zrobisz jak będziesz duża i dojrzała "( chodziło o reklamę pewnego owocu );a największe wrażenie zrobiło na mniezakończenie pierwszej strofy.pozdrawiam
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jakież to ładne!!!Ale mam słowny zgrzyt /w ogóle jestem przeczulona jeśli chodzi o słowo, więc proszę tym się zbytnio nie przejmować/.nie brzmią mi wyrazy...dojrzałam... i ...piersiami...dałabym coś łagodniejszegoale nie muszę mieć racjidzięki za piękny obrazukłony
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (e-m-e-m @ Jul 13 2003, 01:07 AM) przypomina się teraz treść pewnej reklamy:" co zrobisz jak będziesz duża i dojrzała "( chodziło o reklamę pewnego owocu );a największe wrażenie zrobiło na mniezakończenie pierwszej strofy.pozdrawiam nie wiem dlaczego ci sie to kojarzy z reklamą (wspomniany cytat nasuwa mi raczej reklamę jogortu- nie owocu)- zupełnie tego nie rozumiem
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (seweryna żuryńska @ Jul 13 2003, 08:34 AM) Jakież to ładne!!!Ale mam słowny zgrzyt /w ogóle jestem przeczulona jeśli chodzi o słowo, więc proszę tym się zbytnio nie przejmować/.nie brzmią mi wyrazy...dojrzałam... i ...piersiami...dałabym coś łagodniejszegoale nie muszę mieć racjidzięki za piękny obrazukłony nie nie, "pomiędzy piersiami" na pewno nie zmienię...wszystko mogłabym ruszyć... ale nie tojakoś tak po prostu podoba mi sie
e-m-e-m Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chodziło ma się rozumieć o jogurt,ale przed oczami pojawiła mi się truskaweczkapozdrawiam
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (e-m-e-m @ Jul 13 2003, 11:01 AM) chodziło ma się rozumieć o jogurt,ale przed oczami pojawiła mi się truskaweczkapozdrawiam no własnie to była truskaweczka
Rekomendowane odpowiedzi