Koval_ZNowin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Romantyczne pukanie w moich głośnikach pozytywnie nastawiony rozmawiam z melodią Nie chce podnosic się z uścisku zasłuchanych uszu Zamykam oczy aby wszystko płynęło zagadką To jedyna chwila w której jestem z Tobą Ciszo
Judyt Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 pozytywnie nastawiony rozmawiam z melodią- to jest fajne, pozdr. ciepło
Koval_ZNowin Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami mam przebłyski. Pozdrawiam gorąco:)
teresa943 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Muzyka, zamknięte oczy i CISZA wokół...uwielbiam ten nastrój. :)) Serdeczności -teresa
Bernadetta1 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 ja bym to ,,ciszo ''usunęła:)....dla mnie oczyewiste..nastroj taki jak lubie...pozdr.
Koval_ZNowin Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach fajnie tak się czasem zamyślic
Koval_ZNowin Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja zostawię, ciszy nigdy za wiele:) pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Już Ci nie tak dawno też to mówiłam: rozwijasz się, Koval-u ZNowin! Porównaj, swoje pierwsze z ostatnimi! (a będą jeszcze lepsze!) Gratulacje - baba
Koval_ZNowin Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuje, naprawdę miło słyszec takie słowa. Z pewnością pierwsze wiersze nie były udane bo wtedy nie wiedziałem jeszcze co zrobic ze słowami kłębiącymi mi się w głowie, ale na szczęście trafiłem na życzliwych ludzi którzy doskonale znają się na rzeczy. Pozdrawiam serdecznie:)
Judyt Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami mam przebłyski. Pozdrawiam gorąco:) dziękuję za gorąc, błysnęło ahaś, burzy nie ma?
Koval_ZNowin Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami mam przebłyski. Pozdrawiam gorąco:) dziękuję za gorąc, błysnęło ahaś, burzy nie ma? Nie za mało na burzę
Judyt Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za gorąc, błysnęło ahaś, burzy nie ma? Nie za mało na burzę uf tym lepiej dla słońca
Rekomendowane odpowiedzi