Waldemar Talar Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 na dnie akwarium mała muszelka szumi wielkim oceanem
Waldemar Talar Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się iż się spodobało - dzięki za odwiedziny. miłego wieczoru życzę
jasna Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też się podoba :-) Gdyby tylko można było jeszcze usłyszeć ten szum oceanu w małej muszelce, która leży na dnie akwarium. Pozdrawiam, jasna :-))
Waldemar Talar Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też się podoba :-) Gdyby tylko można było jeszcze usłyszeć ten szum oceanu w małej muszelce, która leży na dnie akwarium. Pozdrawiam, jasna :-)) Dzięki Jasna za to że się podoba oraz za odwiedziny. miłej soboty.zyczę
Ania_Ostrowska Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też mi się podoba, ale ja bym to jeszcze skróciła w akwarium muszelka szumi oceanem pozdrawiam - Ania
Zbyszek_Dwa Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Waldemarze, obrazek i odczucie ładne - pomysł. Ania Ostrowska jednak celniej - 100% haikowo. Pozdrawiam :)
Wątpliwy Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Bardzo morski obrazek chociaż osadzony w zaciszu domowym! Bardzo pozytywny! Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi