teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 * (...) powietrze było hojne, przynosiło z dala tajemnice i wonie, by owiewały ją od głowy aż po stopy. tajniki energii wtulone w zapach bez zahamowań gnały na oślep wędzidło woli zawiodło nieokiełznane zataczały kręgi coraz dalej i dalej jak magia wokół szczytów wyzwolone zacierały granice pomiędzy odkrytym a niewidzialnym pięć zmysłów stworzenia arkadia * Paulo Coelho
Baba_Izba Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ładny wiersz, pełen erotyki, a może zakończyć na tym: "wokół szczytów wyzwolone zacierały granice - pomiędzy -" ? To takie niedomówienie, ale sama do końca - nie jestem pewna. (wtedy chyba i bez "jak magia"?) Mile i serdecznie pozdrawiam - baba
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Tereso! Bardzo zmysłowo ; wędzidło woli zawiodło Myślimy iż poprawki są zbędne:)) PozdrawiaMy.
teresa943 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett oraz Sosna! Ano czasami zawodzi... Bardzo Wam dziękuję. Serdecznie pozdrawiam -teresa
lubię latawce Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 no, erotyk, jak ode mnie do warszawy ;P i ten tytuł dzikie konie buhahaha, pardon, Tereska to bardzo, bardzo dwuznaczne ;-) (ale spoko, tu sami swoi) ^^ całuski. andzia
teresa943 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Andziu, dlaczego "grozi"?. Nie rozumiem, nic, co ludzkie, nie jest mi obce, hehe... życie jest piękne. :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
lubię latawce Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 a nic, Teresko, ja chyba... ;-) nom :P nic takiego :D zdrówko! ;*
teresa943 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sory, kochana Babo, przez "szaleństwa" mojego internetu przeoczyłam Twój komentarz. Zawsze cenne są Twoje uwagi. Bardzo dziękuję. Przemyślę. :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Bernadetta1 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 zmysłowy;)...dwuznaczny:)...utrzymany w klimacie intymnosci....lubie takie utwory...podoba sie:)..pozdr.
teresa943 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, Bernadetto, dwuznaczny...ma drugie dno, ale na razie nikt go nie odkrył. Cieszę się, że Ci się podoba. Dziękuję. :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Rekomendowane odpowiedzi