Karmena Nowak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jest cisza i jest spokój milczące myśli świata w mojej głowie skłębione Pętlą się i mocą taflę wody niczym kamien zgrozy upadł na dno i ranił. Zabił by żyć, by być to taka jkest ta gra beszczelny świat Trwaj w tej ciszy i spokoju bądź sobą, nie daj się światu beszczelnemu
Pancolek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 *Beszczelnośc Po tym już mnie zemdliło, więc uciekam stąd ;)
ot i anka Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 eee, takie pitu pitu. wiersza tu nie widzę. zbyt dosłownie, forma kiepska...no i to "beszczelne"-brrr.popraw błąd.pzdr
Tova_Brink Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 musiałam "beszczelnie" do słownika zajrzeć, bo zwątpiłam:D "(...)mocą taflę wody" co robią? niewiele rozumiem, a to co rozumiem nie podoba mi się :-)
Rachel_Grass Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 szkoda, że nie można zmienić tytułu.
Sceptic Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi