Judyt Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 czy cisza zmienia noc czy noc ciszę w uszach słuchawki przez które dociera powoli bardzo dłonie wiatru ogarniają twarz ze stron pomiędzy drzewami latarnie rzucają cienie na chodnik miasto zmienia się wraz z wiekiem dzwonek do drzwi i jestem z powrotem coś jeszcze bym dopisała lecz reszty nie czuję może zdrobnienia
zak stanisława Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 fajnie, że wrócilaś bo w taką noc można zabłądzić wśród paproci :P podobasie
Judyt Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz Stasiu nie szłam przez las, ale fajnie- dzięki za wpis:), a taki lekki na szybiego linijek kilka, ciepło pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz Stasiu nie szłam przez las, ale fajnie- dzięki za wpis:), a taki lekki na szybiego linijek kilka, ciepło pozdrawiam wiadomo, a mogłaś iść:P:P nogi by poniosły i co:):P
Judyt Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz Stasiu nie szłam przez las, ale fajnie- dzięki za wpis:), a taki lekki na szybiego linijek kilka, ciepło pozdrawiam wiadomo, a mogłaś iść:P:P nogi by poniosły i co:):P co prawda połamany chodnik był i wysoko nogi trzeba było unosić, żeby nie złamać nogi, ale dało się przejść w tej ciemnicy(chociaż blisko las),dzięki za:)
Marlett Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Judyt!w uszach słuchawki dociera bardzo powoli dłonie wiatru ogarniają twarz ze stron Cieplutko pozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż za opór;) cieplutko a tak:) ciepłoniaście oczywiście dzięki za wierną obecność
teresa943 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 pomiędzy drzewami latarnie rzucają cienie na chodnik miasto zmienia się wraz z wiekiem i my też się zmieniamy, ale mimo wszystko letnie noce są pełne uroku Serdecznie pozdrawiam -teresa
egzegeta Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Kasiu Twój Styl mnie raczej nie chwyta, ale w tym wierszu coś mnie chwyciło;) z wyjątkiem tych wersów jakby rozwichrzonych:przez które dociera powoli bardzo dłonie wiatru ogarniają a nie można tego inaczej, bardziej po polskiemu ...? ;) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm Wiktorze myślałam, że to po polsku ale faktycznie czasem częściej się myle:) za rozwichrzenie jakoś nie wiem czy odpowiadam:), (oczywiście przyjmę wszelkie propozycje polepszenia) dziękuję za obecność miło bardzo i ciepło pozdrawiam
Judyt Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i Tobie Tereso za obecność:)) i słuszne słowa, pozdrawiam ciepło
Baba_Izba Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 "czy cisza zmienia noc czy noc ciszę" Chyba i jedno i drugie. Sprzężenie zwrotne. Najbardziej mi: "dłonie wiatru ogarniają twarz ze stron" - bardzooo! Pozdrawiam z sympatią - baba
Judyt Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Babo- szczególnie za sympatię:))) i obecność, to cieszy, ciepłoniaście
Rekomendowane odpowiedzi