Tova_Brink Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 uciekaj zdjęcia z wojaży przysyłaj rumiane miej włosy oczy zaróżowione gdzieś tu miałam bladość zimną za stopnień kilka dowiemy się co wykazała rewizja od dawna tu nie mieszkam ale zdjęcia z wojaży przysyłaj i krzywdę kładź po równo
Baba_Izba Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Dlaczego; rewizja? Może to rewizja wyroku? Podoba mi się: "od dawna tu nie mieszkam ale zdjęcia z wojaży przysyłaj"! Pozdrawiam - baba
Rachel_Grass Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 pamiętam te dobre czasy, kiedy nie porwały mnie jeszcze kropki, przecinki, myślniki i średniki, kiedy pisałam prawie identycznie. tak mi się przynajmniej wydaje :) dlatego mam sentyment do takiego stylu - trochę chłodnego, wyważonego na interpretację. gdzieś tu miałam bladość zimną za stopnień kilka dowiemy się co wykazała rewizja moim zdaniem niegramatycznie. kilku winno stać miast kilka. pozdrawiam.
Tova_Brink Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 gramatycznie jak najbardziej:) "stopnień kilka" - kilka zim rewizja - przeszukanie, wyzwanie, uporządkowanie dzięki za wizytę :-]
Rachel_Grass Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaaa, źle przeczytałam! :P moja wina, moja wina, moja. przeczytałam ze zamiast za.
Rekomendowane odpowiedzi