jacekdudek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 z dna (formalnego oczywiście) można pisać, można śmiać, najlepiej z alkoholizmu. lepszy, najlepszy, najbardziejlepszy. można intelekt - tak albo tak i nie. na dnie jest sucho, każdy wie, że ciemno i źle (choćby z literatury), na dnie są suche wargi, pisać można a ono się śmieje.
H.Lecter Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ale cię dopadło, Jacku ! Jak ci obetnę tekst, to się wściekniesz ale trudno - zaryzykuję. Wiersz zaczyna się od : na dnie jest sucho. To co powyżej - do kosza. Pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 a może: "na dnie jest oschle" - uniknie się drugiej "suchości" ("wargi są suche"- jest później), albo; zostawić "na dnie jest sucho" i dać: "spierzchnięte wargi"? jestem za "dnem" w wierszu, bez - "alkoholizmu", po co "kawę na ławę"? Ale to tylko moje zdanie. Może sie mylę? Serdecznosci - baba
teresa943 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 jak najbardziej jestem za uwagami komentujących powyżej / spróbuj popracować / warto / :) serdecznie pozdrawiam -teresa
jacekdudek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak widze dla ciebie moja próba dehermetyzacji tekstów spalona, no cóż, wrócę do swego, a kiedyś, jak mnie dopadnie, znów spróbuję, pozdrawiam.......no jasne, że się wściekłem.
jacekdudek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak najbardziej babo masz rację, znam zasadę dystansu w pisaniu, ale czasem tak jakoś korci, reszta uwag również do przemyślenia,dzięki babo, pozdrawiam
jacekdudek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tekst napisany, tekst sprzadany, po odejściu od kasy itd, uwagi przyjmuję jak najbardziej, ale bardziej do tekstów następnych,ten tekst to już historia, dzięki za dobre słowo, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi