-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez KOBIETA · Opublikowano
@bazyl_prost o …to chyba masz tam u siebie niezły bałagan? ;) -
Przez Leszczym · Opublikowano
Tyś taka jedyna, tyś aktywna i nieosiągalna i niedościgniona i utracona smutni panowie, bardzo smutni są z ciebie rozliczani pyta się ich czasem, czasem za często, co sobie o tobie wyobrażają zwłaszcza gdy ciebie nie doświadczyli zwłaszcza wtedy smutni ci panowie są jak my, zgubni poeci chcą żebyśmy grali im wyklętych, więc tak gramy innej naszej gry złożona sytuacja nie przewidziała Smutne miasta każą nam doświadczać empirycznie po czym z nas się śmieją jak gwiazdy mają ubaw z naszych wielkich konstelacji niedociągnięć, nieosiągnięć, wielkiej niedoskonałości i naszego braku w odpowiedniej liczbie wiarygodnych luster choć świat zabrał nam właściwie wszystkie lustra Żebym tak wiedział chociaż czego nie wiem... Żebym tak chociaż nie wiedział, czego wiem... ha, wtedy właśnie, byłoby miło i sympatycznie ale pewnie nie jest bo ściemniam zupełnie nie moją rolą jest wyjaśniać Mam czasem nieodparte wrażenie że ci co nazywają siebie empirystami cóż, jedynie zakłamują własne długopisy... Warszawa – Stegny, 14.02.2026r. -
Przez KOBIETA · Opublikowano
@piąteprzezdziesiąte Kto ? ;) chyba nie masz na myśli mnie? ;) buziaki :) dziękuję i się uśmiecham :) @bazyl_prost zjadłam zupę krem z białych warzyw :) a Ty zjadłeś ładnie obiadek ? :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne