zak stanisława Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Gdy kura z wiekiem skorupieje jajko rozwija skrzydła powstaje wiersz... odbija się od kamiennych ścian infernalnego miasta pęka w postrzępionych ojbokach ciężkiego nieba struży się na pomarszczonych twarzach dajchówek i leci na łeb na szyję owiniętą kutasim puchem oto ta, którą kochał za młodu pachnie teraz i wygląda jak jej własna matka z powagą pchając wózek On ciągle bawi się babkami w piaskownicy studiuje anatomię rozbierając wzrokiem zdrowe figury między wersami czyta przykazania ale kto zamieni zdjęcia w jego albumie? a na starość zimowy balejaż * J. Suchowicz zimowy balejaż natura nam funduje krasząc włosy siwizną i bielą on tylko oczami wykona kilka ujęć ona - zazdrosną i do bólu szczerą
Fanaberka Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Stasiu, wywal tę "zniekształconą figurę", plizzzzzzzzzzzzzz!
Bernadetta1 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 ta skorupiejąca kura mnie urzekła:) pozdr
M._Krzywak Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Stasiu - potrzeba nam Poetów/tki w Zetce. Przyszły wielkie zmiany. Pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Stasiu! Czasem dobrze wędrować po albumie pełnym wspomnień. PozdrawiaMy.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 zimowy balejaż natura nam funduje krasząc włosy siwizną i bielą on tylko oczami wykona kilka ujęć ona - zazdrosną i do bólu szczerą to nawet bardzo ostro ojbokach - obłokach serdecznie pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przychylam się i "poproszam'', bo mówią, że każdy się liczy:)) Ty już możesz głosować, a ja to penie najpierw dostanę kij do podpórki, niż dostąpię takiej możliwości:))) Pozdrawiam i podoba się wierszyk, a najbardziej dwie pierwsze:)))
teresa943 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 On ciągle bawi się babkami w piaskownicy studiuje anatomię rozbierając wzrokiem zdrowe figury między wersami czyta przykazania ale kto zamieni zdjęcia w jego albumie? a na starość zimowy balejaż samo życie, sama prawda o białogłowach i herkulesach jak to u Ciebie - po mistrzowsku :) serdecznie pozdrawiam -teresa
zak stanisława Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 oj, moi kochani, dawno mnie nie było, bo to goście wakacje, czas w las, i nie wiem co się dzieje przeto zaglądam do Zetki, dzięki za przemiłe słowa radosci i słonca wszystkim i każdemu z osobna!!!!! :):):)
M._Krzywak Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tam są takie kulki do naciskania - plus i minus. Plus daje punkt, minus pomaga w usunięciu gniota. Nowy, ciekawy wynalazek :)
zak stanisława Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakże różżne w odczuciach :):) dziewuszki i Twoje, uważam że tak powinno byc, bo każdy ma inne widzenie i sposób odbierania świata dzięki serdeczne e-m-e-m miłego dnia!
zak stanisława Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. patos i pompos tacy są poeci! WU!!!!! dzięki za wgląd!!!! scmok
Baba_Izba Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Twoje wiersze rozpoznaje się nie spoglądając na podpis. Oryginalnie, ciekawie i lekko je malujesz! Z dużą przyjemnością przeczytałam, pozdrawiam serdecznie - baba
Rekomendowane odpowiedzi