Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To jest ta pana wyższa szkoła komentarza, panie Serocki, czy pana już coś zaczyna puszczać?

się pogubiłam:( To teraz tu komentujemy komentarze???? i samopoczucie
Autora wiersza?

Jeżeli komentarze są niewybredne, to tak. A wiersz jak wiersz, "sny, księżyc", żadne cuda.
Opublikowano

Myślisz, że mnie zdenerwujesz? W takim razie widać, że myślenie nie jest twoją mocną stroną.
Onanizujesz się czytając swoje głupkowate wpisy i obserwująć reakcję tłumu, czy co?
Skomentuj wiersz i do domu.
Nadepnąłem na odcisk, tak? Bo wcześniej jakoś pod moimi tekstami niczego nie pisaleś.
Opublikowano

Myślisz, że mnie zdenerwujesz? W takim razie widać, że myślenie nie jest twoją mocną stroną.
Onanizujesz się czytając swoje głupkowate wpisy i obserwująć reakcję tłumu, czy co?
Skomentuj wiersz i do domu.
Nadepnąłem na odcisk, tak? Bo wcześniej jakoś pod moimi tekstami niczego nie pisaleś.

Ty, no weź trzymaj poziom wypowiedzi.
Opublikowano

Jeżeli komentarze są niewybredne, to tak. A wiersz jak wiersz, "sny, księżyc", żadne cuda.
Kompromitujesz się, niestety (czasem trzeba być ponad zapał, a przenoszenie boksu z dyskusji na czytanie wiersza - to klęska).
Cofam moją propozycje powołanie Ciebie na sprzątacza kup - w zamian ofiarowuję Ci pampersa wielokrotnego użytku ;)
A teraz zobaczymy, jak tam się ma Twoje poczucie humoru -
pzd.r b

Wiesz, mnie tam na moderacja to nawet zwisa. Nie lubię hipokryzji pokroju Serocki, nawet jeżeli to TEN Serocki. W dodatku Mirosław.
Opublikowano

Wiesz, mnie tam na moderacja to nawet zwisa. Nie lubię hipokryzji pokroju Serocki, nawet jeżeli to TEN Serocki. W dodatku Mirosław.
Używać tak mondrych słów po wymianie z człowiekiem kilku postów - to duża odwaga. Ale też brak odpowiedzialności za słowo, panie poeto ;)
Poszło o szczegół (że przywołałeś nazwiska, z którymi chcesz zrobić porządek - a nie, że z ich następnymi tekstami) - a doszło do...?
Nie szkoda czasu i atłasu?
Przejdźcie na priwa, dla dobra forum ;)
pzdr. b

Jaki szczegół? - napisałem wyraźnie, co bym JUŻ wywalił (czyli teraz, w tym momencie).
A jeżeli nasz przyjaciel wczoraj kontratakuje, to powinien świecić potem przykładem. Przypominam, że jego główny zarzut to atakowanie autorów,a z tego co widzę, to jest to jego konik. Dlatego już wiem, po kilu postach, z kim mam do czynienia. O wierszu nawet napisałem, to, że nie wywijam pod nim koziołków, to już moja sprawa.
Jedyne co jest moją winą, to że zniżam się do poziomu Serockiego - i tutaj mea culpa.
Opublikowano

Niestety nie wylezę, towarzyszę mojej lubej (a jeszcze wczoraj pohulałem do bladego świtu). A co do afery, jak widzisz, sprawa wyjaśniłaby się w 5 sekund, ale kolega Serocki postanowił jak ten Zews z wysokości uderzyć piorunem.
W każdym razie dzięki.

PS - znowu odbiegliśmy od wiersza :)