Aron Zaczyński Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Bez słowa powtarzałaś odchodzę Gdy znikała kolejna część ciebie nie czułem nic prócz smutku co dotarł dopiero teraz Ja też odszedłem Całe mnie z tobą, do ciebie Nieżycie mnie w tobie __________________________ na wers ostatni nie mam pomysłu ma ktoś jakieś sugestie :) ? wersja pierwotna Niesłowem mówiłaś odchodzę Gdy widziałem powidok kolejnej części ciebie Nie czułem nic prócz smutku Co dotarł dopiero teraz Ja też odszedłem Całe mnie z tobą, do ciebie Nieżycie mnie w tobie
teresa943 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "niesłowem", "powidok", "nieżycie"...czy to nie są twory, by zadziwić? mnie takie wyrażenia nie przypadły, nie lepiej prosto? ;) serdecznie pozdrawiam -teresa
Aron Zaczyński Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 oj i wyszedł mi nieudany eksperyment choć wcale nie zamierzałem, zapewne masz rację i sam bym tak wiersz tego typu odebrał pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spróbuj inaczej. Po prostu tak jak czujesz. Czytaj głośno i wsłuchuj się. Jeśli płynie, jest ok. Powodzenia. :) Serdeczności -teresa
Aron Zaczyński Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 lekko poprawione, wydaje mi się iż teraz płynie troszkę bardziej :)
Robert_Siudak Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 zdecydowanie lepSiejsza wersja poprawiona ;) a na ostatni może:Całe mnie z tobą, do ciebie cała moja śmierć w tobie ?
Aron Zaczyński Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 cieszę się, że w poszło w lepszą stronę, zastanawiałem się nad słowem "niebyt", ale słowo jest to wśród słów w wierszach zakazanych, przynajmniej dla mnie, wespół z pustką, majem, itp. chodziło mi o coś przeciwnego do życia, oczywiste prawda ;P "nieżycie", śmierć mi nie pasuje do końca, ale rozważam pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi