Rena S Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Prześliczne mało używane na każdą okazję sumienie w zestawie komplet nieprzemakalnych idealnie dopasowanych wyrzutów funkcjonalne zajmuje niewiele miejsca spokojnie można je mieć w nosie
Rena S Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 proszem o komentarze, uwagi, rady, porady ... migusiem!
Baba_Izba Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 JAK MIGUSIEM, to ja to kupuję! Będzie licytacja, czy to już moje? Ja bym zamieniła miejscami: "sumienie" z tytułem, Ale to ja. Serdeczności - baba
Rena S Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Bardzo dziękuję za zaglądnięcie i komentarz, Sumienie Prześliczne mało używane na każdą okazję z Allegro w zestawie komplet nieprzemakalnych idealnie dopasowanych wyrzutów funkcjonalne zajmuje niewiele miejsca spokojnie można je mieć w nosie Zamieniłam, tylko w ten sposób zmieniła się koncepcja wiersza, chodziło mi oto żeby to brzmiało właśnie jak typowe ogłoszenie z Allegro, stąd to „prześliczne” na początku, no ale mam nadzieję że tak się czyta. Jednak przyznam, po tej zmianie lepiej brzmi. Dzięki serdeczne, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi