Judyt Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 lotnościi znów wokół fioletowo-szarych łąkach wsiąkam tyle razy o Tym ile razy żyć ślepy by zaniemówił nie dla rozumu zawsze do żywej nadziei
BARBARA_JANAS Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsza część trochę mi nie gra. Może : lotność znów wokół fioletowo-szarych łąk ? Natomiast dalej podoba się. Mała forma dużo wyrazu. Plus. Pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 zgadzam się z Basią Janas, jeszcze nie wiem dlaczego w tytule na końcu dwa ii? Komentowałam podobnie w Warsztacie, jeśli teraz tutaj zostało jak jest, pewnie zamierzone. (?) Pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsza część trochę mi nie gra. Może : lotność znów wokół fioletowo-szarych łąk ? Natomiast dalej podoba się. Mała forma dużo wyrazu. Plus. Pozdrawiam dziękuję serdecznie Barbaro za obecność:), swoją drogą nie wszystko jest takie jakby się chciało i kilka słów pozdrawiam ciepłoniaście
Judyt Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mm zanim zauważyłam warsztatową Twoją obecność już tak zostało iii tyle:), dzięki za obecność, ciepłoniaście Babo pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 nie dla rozumu zawsze do żywej nadziei żywa nadzieja przekracza możliwości rozumu, nie wszystko da się wytłumaczyć; nadzieja pozwala wytrwać, gdy coś się zawali... :)) serdecznie pozdrawiam -teresa
Judyt Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Teresko za obecność i kilka słów ciepłoniaście:)
Rekomendowane odpowiedzi