Mojo Rising Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 ciepły świetlik w oku i stonoga powitań po ośmiu latach wydaje się być nieco niższa trochę zgarbiona nadal uśmiechnięta rozmowa przy kawie się nie klei w końcu minęła połowa mojego życia wrócę jutro wysłucham po raz kolejny historii o piorunie duchach i miłości jej życia wybaczyłem
lubię latawce Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 ten zdecydowanie lepszy od poprzedniego, chociaż jako że to warsztat, pozwolę sobie rozpętać małą burzę: - co to ma być świetlik w oku? (są takie kremy, ale to nie tylko dla babci :P dziewczyny w moim wieku też stosują :P ) - nadal uśmiechnięta - wiadomo, opis babci mało oryginalny; trzebaby go urozmaicić, tzn. zastanów się nad cechą Twojej babci, która byłaby niepowtarzalna u innych - rozmowa przy kawie - ehh, a dlaczego kawa? to takie oklepane, nie lepsza np. herbatka? - to takie bardziej babcine (tzn. kawa z babcią - mało wiarygodne jak dla mnie) no, wstępnie tyle. wybaczyłam ale czekam na postanowienie poprawy ;o)
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 nie nie nie, zdecydowanie nie chociaż motyw z połową życia nawet
Mojo Rising Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Świetlik w oku - błysk w oku Odnośnie opisu babci może mieć Pani rację Odnośnie kawy - zmienić tego nie mogę. Opisana sytuacja miała naprawdę miejsce i po tych ośmiu latach braku kontaktu z moją prababcią faktycznie piliśmy kawę:) Dla mnie także wydało się to wtedy nienaturalne, ale tamto spotkanie było inne niż wszystkie... Dziękuję za wskazówki i pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 lubię tego peela, wróci, jeszcze raz babci wysłucha, po tylu latach może, a nie musi. O babciach - bardzo lubię, podoba mi się - z pozdrowieniami - baba
Rekomendowane odpowiedzi