Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 rzeka oddaje cienie kasztanów zlotki strojone w różne białości gładko ślizgają jedna nie goniąc drugiej zazdrości szumu falbanek zręcznie mijają węzły schowane gładzią przykryte czają korzenie ręce gościnnie krzyżem zbierają radość wczesnego wiatru powraca białe pagórki jeszcze się puszą woda pociąga opór daremny nurtem układa wiry w mgławice chmury żeglują w twoim spojrzeniu mrużymy powieki Marlett oraz Sosna
Rachel_Grass Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 taki opis nie może nie przypaść :) dobrze skonstruowany, plastyczny, mrużę powieki i pozdrawiam.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Rachel Grass dziękujeMy za komplementy bardzo lubimy impresje - stąd ten wiersz dziękujeMy :)
zak stanisława Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 rzeka oddaje cienie kasztanów prawdę rzekłszy nie widziałam nad brzegiem rzeki kasztanów, ale co tam ja widziałam, nad rzeką nie mieszkam ładny wiersz scmok
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzieliśmy wiele kasztanowców nad brzegiem rzeki widzieliśmy kasztany nurzające gałęzie we wodzie nachylone - tak jakby pociągane w nurt :):) pozdrawiaMy ps. nawet możeMy pokazać
lubię latawce Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 you 2 lucky people! :P coraz częściej zauważam, że Wasze wiersze są pochwałą natury, spokoju, wewnętrznego wyciszenia. ładnie. zapamiętam. angie
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słuszne spostrzeżenie gdzieś trzeba tego szukać i usiłować dzielić się z innymi :):)
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 charakterystyczne dla was razem i ładne puenta z mrużeniem troszkę zastanawiająca, zmusza do przyjrzenia się treści raz jeszcze... nie wiem czy to dobrze zdrówko Jimmy
Baba_Izba Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 życzę Wam bezchmurnych spojrzeń, takich pięknych jak wasze wiersze o drzewach - z życzliwością - baba
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! W jasności przez zmrużone oczy widać więcej w nich pozytywne emocja:) Dziękujemy i pozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobra Babo! W naszych spojrzeniach nie ma chmur;)) Życzymy słońca. PozdrawiaMy.
Judyt Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 bardzo ładnie się spełniacie w wierszu pozdrawiam ciepłoniaście
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Judyt no - pracujeMy :):)
Rekomendowane odpowiedzi