janusz_pyzinski Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 światła na mojej drodze to nie jupitery zaledwie maleńkie iskierki niedomknięta furtka nadziei niedokończona modlitwa świecy na mojej drodze szybszy był czas płomyk zgasł idę po nagrodę w ciemności
janusz_pyzinski Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Goya!-co się dzieje??????????
Goya Abramowicz Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Się zmniejszyłeś do rozmiarów karła... Jakoś nie mogę Cię przełknąć... Hmm... Pójdę na całość, Mickiewicz to Mickiewicz, Lec to Lec, Tetmajer to Tetmajer a pyziński to pyziński... To wszystko...
janusz_pyzinski Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 a tośmy się nagadali,a poezja to przecież oszczędność słów,to takie modne ostatnio słowo,a oszczędzają tylko ci,którzy muszą.Ale długie zdanie.Znowu się zagadałem.Wybacz. Aha,i jeszcze pozdrowionka,też długie i trochę przymulone.
Bez przyszlosci Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Goya ma rację, te krótkie Twoje zostawiają niedosyt, pustkę jakąś. Człowiek się nastawia na ucztę swojską, domową a dostaje pięknie podaną maleńką porcyjkę w wykwintnej restauracji i odchodzi głodny Ciebie :)
Goya Abramowicz Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mam co wybaczać , każdy ma chwile upojenia(?) zdaniem czytaczy...Ale tylko nasza akceptowana niezmienność jest opoką naszych akceptacji tego co niezmienne...Odpozdrawiam długo, przymulenie nie jest warunkiem koniecznym ,choć bez przesady, do przełknięcia w środowisku "znamy się jak stare konie" ...;P
Goya Abramowicz Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O właśnie, to chciałam powiedzieć, dzięki Bez przyszłości... ;)
Rekomendowane odpowiedzi