Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 pójdziemy kiedyś do lasu będziemy tulić do każdego pnia ty z jednej strony z drugiej ja drzewem w jeden świat złączeni obejdziemy wszystkie świerki i sosny zielona przestrzeń nieskończona powiesz że zawsze tak będzie a wiatr poniesie trzask gałęzi w dolinach łany niezapominajek odbijają wszystkie nieba spadają nam szyszki na głowę tego nam było trzeba szklą pejzaże w twoich oczach Marlett i Sosna
HAYQ Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam, Sosny chyba nie?? Ładny wiersz. nieba - trzeba trochę za... ale to drobiazg. :) Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Pięknie o miłości. Aż bije radość życia wkomponowana w las. I najbardziej toszklą pejzaże w twoich oczach urzekło. Życie jest cudowne, tylko trzeba umieć to dostrzec i tym się się zachwycić. Wy to potraficie. :)) Serdecznie pozdrawiam -teresa
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 HAYQ jak najbardziej Sosny nadmorskie stare powyginane wiatrem:):):)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 teresa943 dziękujeMy! a las trzeba kochać póki jest i nie wstydzić się tego :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękujeMMMMMMMMy :);):);)
Marusia aganiok Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Fajnie o szpilkowych:))) Wrócilam właśnie z lasu - zbiera się na deszcz; las pachnie bardzo mocno:))) wierszyk akurat na teraz+:))) Pozdrawiam :)))
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Marusia szpilkowe są "the best" naszym zdaniem wybaczaMy że kłują :) życzymy uśmiechu na resztę dnia (sprawdź kleszcze)
Baba_Izba Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 "drzewem w jeden świat złączeni" - to jest właśnie mój świat, to jest mój motor życia. Las i rower. Las to włosy ziemi. Niektórzy mówią, że na tym punkcie jestem stuknięta. Niezależnie od lubienia lasu: wiersz jest cud miód, żaden przesłodzony! Akurat! Tak prawdziwy jak natura. Trzeba mieć dużą wrażliwość, żeby umieć tak pięknie pisać (i widzieć). Serdecznie pozdrawiam - baba
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Babo Izbo! Mamy wspólne oczy, które patrzą na ten sam las;) KłaniaMy się i pozdrawiaMy.
Rekomendowane odpowiedzi