zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 dadaistycznopółwiecznysensensu sen-s półwieczny człowieczny - pestka daimonium nowego doświadczenia - dziękować, dziękować wspinać się nie nada zachód się na wschód nakłada że wyjdzie na dobreco komu po domu, jak chałupa trzeszczy rzeczy bez nazwy nie bolą ciało wymięte skwierczy powoli stajesz się cieniem że sęp już krąży oczy kaprawe - pestka ciepłym szalem zwisasz stopy mandrujesz grubymi skarpetami aż stękają podłogi - pestka powoli wchodzisz do cienia fiołki powąchasz nad sobą okruchy dnia nie dobiją z nocą targu nie ma czym handlować - to też pestka ważne by stawać się bardziej tym czym Jestsie
adam sosna Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 ale jaja! kopa cała! noga z ryczki mi została ryczę gorzko bo na nogach trzech nie zdołam po pierogach dojść daleko :):):) +
zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano pierogi tyż dzis klepałam dzięki sosen!
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 konik polny on neonik pod nim plony - śpiewać śpiewać będą wschodzić musisz to dada rozwijać ;P fajna zabawa pozdrawiam Jimmy
zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hiehie Jimmy, kiedyś sie bawiłam w takie 'sensubez';) i sie mi podobało nawet, ale... no i wróciłam do dawnego, bo dziś tak mam:P dzięki, miło,
Marusia aganiok Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 No pewnie fajnie się czyta ale trzeba mocno pomrużyć oczy, bo pestka to mi się kojarzy z tramwajem:))) Pozdrawiam milutko:))
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 nadal nie nie przetrawiłam pointy (Jestsie ?:) ), reszta pestek się przyjęła:) buźka!
teresa943 Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 ważne by stawać się bardziej tym czym Jestsie reszata to pestka :) serdeczny i bezpestkowy cmokas -teresa
adolf Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. święty Boże :D genialne... ten wiersz trzeba przyznać wyszeł bardoz ciekawie, chyba udąło isę osiągnąć zamierzony cle. Jak dla mnie dobrze a i puetna - niby taka cicha i skąpa, aleładnie pdosumowuje ;p najbardziej podobała się I strofa. pozdr. /tak ps. może coś ze mna nie tak, ale troche Norwidem mi zaleciało, ale na plus rzecz jasxna ;p/ pozdr.
zak stanisława Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Lenko, jak dada, to i Jestsie dadaistyczne:P Marusiu pestka to 'trambaj', nie wiedziałam adolfie kłaniam sie nisko :P:)
Rekomendowane odpowiedzi