Lena Achmatowicz Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 masz rzęsę pomyśl życzenie najpierw pojawiają się ludzie gorące ruchome plamy zbiegają się w pępku po stracie pierwszych przyjaciół nie potrafimy się porządnie wypłakać toczę naczynia sprzedajemy telewizor albo dvd w gratce są żyletką wycięte ramki na święty obrazek: poruszanie się po domu przypomina przechodzenie nad gałęziami ludzie daliby pewnie jakiś znak gdyby można ich dotknąć przysparzamy zbyt dużo cudów nad rzeką ładuję się dobrocią słońca mijają chmury coś mnie unosi twarz mam różową od potu i miłości
Tomasz_Piekło Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Druga trochę jakby z innej bajki, w stylu amerykanów: robię to, robię tamto;) Może zamiast "gorące" gorączkowe? Postaram się wrócić jeszcze;) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 'nad rzeką ładuję się dobrocią słońca mijają chmury coś mnie unosi twarz mam różową od potu i miłości' to biorę! scmok
adam sosna Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 hiiiiiiiiiiiiii - na alegro lepiej www.alegro.pieniny.info.pl/
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za podpowiedź, przemyślę. pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cmok wawelski;) jak tam kac?
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszędzie jest lepiej. ;)
teresa943 Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 wierzę jak w węgiel i stal I cóż więcej? To podstawa, o ile węgiel symbolizuje długość trwania, a stal trwałość. :) serdecznie pozdrawiam -teresa
Lena Achmatowicz Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pojęcia nie mam. :) pozdrawiam
Rafał Różewicz Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 kurka taki tytuł, jeszcze niech zapachnie Sierpem i Młotem:) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi