zak stanisława Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 (¯`·..ஜ۩۞۩ஜ..·´¯) (¯`·..ஜ۩۞۩ஜ..·´¯ ubierasz mnie w puste słowa przecież nie godzisz się na to bym chodziła jak matka Ewa lub święty turecki w NATO przestań brać mnie tak poważnie zburz świątyni próg nietknięty niech unosi w żart pytanie zadane nieumiejętnie nie nadziewaj mnie na szablon wpasowując do 'grzeczności ' jestem taka dla bon tonu nie wydawaj mnie świętości
Michał_Kowal Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Ładne, ale muszę jeszcze ze dwa razy zrozumieć końcówkę. :)
BARBARA_JANAS Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Czy ja już tego tekstu nie komentowałam na warsztacie? Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Wiersz jest wart nowej sukienki (zdjętej oczywiście).
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta sama śpiewka ;p to ja też powtórzę: ładna sytuacja - starsza uwodzicielka w fazie godów kokietka z peelki zdrówko Jimmy
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta sama śpiewka ;p to ja też powtórzę: ładna sytuacja - starsza uwodzicielka w fazie godów kokietka z peelki zdrówko Jimmy no, no, Jimmy, to przeca nie o mnie, ta o której pisze jest młodziutka :):):)
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Michałku, fakt, końcówkę nalezy zrozumieć dwa razy:P Basiu, i owszem ale poczyniłam pewne niedostrzegalne? zmiany :):) Stefffi zdejmowanie kiecki, to dopiero radocha!gdy słońce dopieka:) dzięki serdeczne
tadek niejadek Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 <- genialny i tyle. Nie musze komentowac, bo czyta się przyjemnia a i rozumie dobrze.
zak stanisława Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :):):) oj tadku, niejadku serdecznie ci dziękuję,
Baba_Izba Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Jak już chce nadziewać - to peelce kupi! Troszkę się zmienił, ode mnie niezmiennie TAK! Serdeczności jak smoki - baba
Lena Achmatowicz Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 "nie nadziewaj mnie na szablon" mam kudłate mysli:) "bym chodziła jak matka Ewa lub święty turecki w NATO" czyli, że jak zostanę matką, będę chodziła nago? obiecujesz? :) zupełnie nie pasuje mi ostatni wers. peelka już jest uświadomiona. pomyślałabym nad bardziej "napiętą" pointą;) serdecznie pozdrawiam ewka
zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewuś płońta zmieniona, kudłate myśli nie przystoją tak poważnej osobie:P a jak już zostaniesz matką, pozwalam ci chodzić na go:) scmoki ogromniaste
zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. babo, jak mnie znasz, to wiesz że zawsze coś zmienie:P masz rację jak chce...:p to kupi, oni tak mają:) stokrotowe
Lena Achmatowicz Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 może " nie wydawaj mnie za świętości" ;) też bym nie chciała. póki co, nie wydaję się. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieję, że będę miała wtedy jeszcze powód wchodzić na go;)
zak stanisława Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak nie będziesz miała, to ja ci podeślę - powody:P:):) cmok :D:D
M._Krzywak Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Stasia przebojem, a sprytnie. Akceptuje w pełni takie wierszowanie. Pozdrawiam.
bona Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Fajnie, tylko ostatni wers trochę mi nie pasuje i nie umiem powiedzieć dlaczego:)
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Ewa - po hebrajsku Chawa www.iwrit.pl/index.php?ww=1&slowo=Ewa&tps=on&ccnb=on MN
zak stanisława Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Michale, dzięki stokrotkowe bono, powiem ci że mnie też jakoś nie pasuje i nie moge dopasować żeby rytm byl :( Nagietku, dobrze wiedzieć:) Chawa- Slawa :):)
Makar Bora Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 A więc Stanisława uciekła na wierszownię dla bardziej zaawansowanych. Czy przybyło z tego tytułu satysfakcji? Bo z moich obserwacji, to nie widzę sensu tego podziału, ale mniejsze o to. Brakowało mi Twoich wierszy. Dobrze, że znalazłem. Jednak ten wierszyk przyjmuję - tak średnio. Ale, to może ja tak mam i proszę mi wybaczyć. Pozdrawiam serdecznie. M
Rekomendowane odpowiedzi