Baba_Izba Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, ja też lubię, ale nie zawsze. Doceniam obecność, dziekuję, serdeczności - baba
Lena Achmatowicz Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 "nie wszystkie burze przelecisz " świetny tekst! szczególnie jeśli wypowiadany do faceta:) "najpóźniej ostrzegamy siebie" też bardzo dobre prócz tych wersów podoba mnie się pointa, szkoda tylko pierwszej strofki, jakos nie ciekawi - a powinna wciągać;) serdecznie pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za szczerą opinię, świeże spojrzenie - lepiej widzi. Słowa wezmę pod uwagę, Na razie nie umiem nic zrobić z pierwszą. Może - kiedyś jeszcze. Raz jeszcze dziękuję, pozdrawiam mile - baba
Mrucz mi Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 mądry, dojrzały tekst. poetyka też bardzo dojrzała, widać, że sporo piszesz. widać lekkość pióra. poza tym - zadziornie, dowcipnie. nie lubię tylko słowa 'wicher' w wierszach, 'wiatr' jest taki... bardziej naturalny :P dobrze skomponowany, zrównoważony - takimi słowami chyba można opisać ten wiersz.
Rekomendowane odpowiedzi