Koval_ZNowin Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Kupiłem sobie kolorowe kredki - innych nie dostałem. Po prostu czarno-białych nie produkują. Namalowałem obraz, powiesiłem nad łóżkiem. Nawet ładnie wyszedł, Tylko nie wiem co oznacza to wielka plama na środku
zak stanisława Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet ładnie wyszedł,( przez okno? Tylko nie wiem co oznacza to wielka plama na środku, (kot napłakał?) sorry, rozweselił mnie twój wiersz zrób z tego miniaturkę, jest przegadany
M.E.FIRCHO Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 nie tym razem jednak :( popieram poprzedniczkę: przegadane to raz, dwa temat wybrałeś opisany tyle razy, że strach się za niego brać, nie czytając poprzedników (często wielkich). Pomyśl nad tym jeszcze. pozdrawiam, M.E.
kasiaballou Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę wielki postęp i duży potencjał, plama ma swój oczywisty wymiar; jest kwintesencją Twojego'malowidła' plusuję (dla zachęty) kasia.
teresa943 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Dobrze, że chociaż kredki kolorowe. A plama? Może zmniejsz obraz i plama zniknie. Powodzenia w retuszowaniu. Serdecznie pozdrawiam -teresa
Rekomendowane odpowiedzi