IN Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 a la Concorde to miał być Paryż wczesną wiosną tak po prostu zniknąłeś sur les Champs Elysee nie przewidziałam że Charon da się przekupić ostatnią paczką papierosów
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy podmiotem jest śmierć? zdrówko Jimmy
zak stanisława Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 POla Elizejskie i Charon przewożnik, czy to jakiś rocznicowy?:( :(
M.E.FIRCHO Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 krótko, dobitnie, smutno... pozdrawiam, M.E.
Baba_Izba Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 choć nie miał obola, to jednak - ostatnią paczka papierosów przekupił? Przewiózł go przez Styks? IN - pięknie ujęłaś wierszem! Pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 IN, wzruszyłaś mnie tym wierszem. Jest mi bardzo bliski ze względu na sytuację osobistą. Poznałam, że Charon jest skorumpowany i można go przekupić...byle czym. Serdeczności -teresa
Marusia aganiok Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zabrałam i dziękuję:)) zostawiam pozdrowienia:))
IN Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo przedmiotem ;) :)
adam sosna Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 mogę :) do wiersza mogę :( po przeczytaniu
IN Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 dziękuję wszystkim za zagląd i komentarze pozdrawiam, :)
Rekomendowane odpowiedzi