fiołkowa panna anna Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Cichym wzrokiem odprowadzam Cię do drzwi A łza jak lawa spływa Odwracasz twarz od prawdy Już na mnie nie patrzysz Twoje myśli mnie ganią Krzycząc i obwiniając za śmiałość Ty nie chcesz zrozumieć A ja uparcie kocham I chcę z Tobą uciec Przed Twoją normalnością I oburzać Który to raz Skamlającym dotykiem Zagłuszam ocean drapieżnych rozczarowań…? …By na chwilę zatrzymać powódź
Kamil Mikietyński Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Coś mi tu nie pasuje, chyba w konstrukcji wiersza. Utwór jednak piękny, smutny i łatwy w odbiorze.
justtyna Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 "i chcę z Tobą uciec..." heh, gdybym nie była kobietą z pewnością uciekłabym z Tobą :) wiersz piękny, pełen uczucia! śmiem twierdzić, że czuje podobnie. Jestem pełna podziwu. Pozdrawiam Cię serdecznie. Justyna
fiołkowa panna anna Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Dziękuję Wam :). Kamil, proszę o więcej wskazówek. Pozdrawiam.
Kamil Mikietyński Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napisz jakiś utwór, a ja chętnie go skomentuję i podzielę się swoimi uwagami. Dzięki za pozdrowienia! Życzę powodzenia we wszystkim, Fiołkowa Panno Anno!
Rekomendowane odpowiedzi