IN Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 moje szafy na stroje nie m - ojej rzeczywistości ? ___________________ ;)
Mr.Suicide Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 ciekawa słowna gra, Inko. tylko dlaczegoż tak krótko /narzekam, bo nie mogę z siebie wylać tych wszystkich słów, którymi z chęcią bym się podzielił, gdyby nie Twoje skąpstwo językowe :P/? jakkolwiek - z jednej strony - podmiot liryczny zauważa, iż otaczająca rzeczywistość nie do końca mu odpowiada. chociaż wynikać to może z nieumiejętności akomodacji wobec środowiska ? jakkolwiek 2 - z drugiej strony, czyli - podmiotowi lirycznemu udaje się dostrzec /być może nawet go to czasami drażni/, że to on nie pasuje do otoczenia, bowiem wyróżnia się sposobem bycia, charakterem, wyglądem zewnętrznym. jakkolwiek 3 - z nie wiadomo jakiej strony, czyli - zarówno podmiot liryczny nie pasuje do rzeczywistości, jak i ona do niego /przypuszczalnie: bowiem podmiot liryczny jest zbyt wybitny jak na epokę swą, natomiast epoka jego zbyt zacofana dla niego jest też/. jakkolwiek 4 - zapomnijmy o stronach lepiej, czyli - podmiot liryczny być może znajduje się w jakimś związku z drugą osobą, zdaje sobie jednak sprawę /dzięki darowi trzeźwej analizy sytuacji/, że do siebie nie pasują. jak by nie było - na koniec pada pytanie retoryczne, zatem podmiot liryczny nie jest pewien czy to wszystko, co z siebie wyrzucił /że się tak grubiańsko wyrażę/ jest słuszne i zgodne z sumieniem jego. bądź co bądź - udało mi się troszeczkę zdań sklecić pod miniaturą Twą jakże zacną, miłą i życzliwą. ach, plusa postawię Ci, bo zasługujesz. podoba mi się po prostu. chociaż tak niewiele słów. pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 INko! złe nastroje do szafy piękne stroje na siebie ...i uśmiech :)) Ładnie zakręciłaś nastrojami:) Radości.
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 ładne mogłabyś lekko dołożyć snu pod koniec pozdrawiam Jimmy
IN Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oki, dołożę mu ! moje szafy na stroje nie m - ojej rzeczywistości puch-owa marna pod uszka ;)
IN Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm... warte zastanowienia wszak co po-łączone nie wolno rozpo-łączać ;) :))
IN Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihi zamówiłam dwie nowe ;) :)))
IN Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihi krótko, bo blondynka jest zmęczona kreowaniem rzeczywistości ale całej teorii blondynkowej nie upublicznię, no, może przekażę w testamencie potomkom płci żeńskiej ;) :))
adam sosna Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 łysy blondyn poradzi sobie w każdej sytuacji :):):) ps. nastroje - pewnie zespół jakiś :)
BARBARA_JANAS Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zmień garderobę podmiocie liryczny. Pozdrawiam
IN Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zmień garderobę podmiocie liryczny. Pozdrawiam a to niby dlaczego ? jest całkiem do rzeczy ;)
Rekomendowane odpowiedzi