Judyt Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 to sypie ziarna jedno po drugim po cichu uśmiechy pomnaża szukając przyjaciół w ludziach zwykłych melodiach instrumentalnych dźwi -ęków powiewają kamiennym błękitem czasem z mglistych porannych chmur wyrzeźbiony i wypływa ale kocha zapisane jest czas bezczasem między popiołem a życiem kiedyś będzie koniec ale nigdy Jezusa koniec człowiek i dłoń wyobraźnia się kurczy w zmaganiach ze słowem jakże przedziwne nie mów nic
H.Lecter Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Wybacz -bardzo źle (konstrukcja,przekaz,obrazowanie),chyba do napisania na nowo.Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 wyobraźnia się kurczy w zmaganiach ze słowem jest za mała wobec wszechrzeczy cieplutkie pozdrówko -teresa
lubię latawce Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 'wyobraźnia się kurczy w zmaganiach ze słowem" niestety, dla mnie tylko te dwa wersy. pozdrawiam, angela
Judyt Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak wiem:)- wybaczam, choć nie mam co, dzięki za obecność, pozdrawiam ciepłoniaście
Judyt Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Tereso za obecność, :) wzajemnie
Judyt Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję angela za obecność, pozdrawiam ciepłoniaście
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Czytałem, nie mam zdania, sorry.
Judyt Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Stefan:) za obecność pomimo braku zdania pozdr. ciepłoniaście
Marlett Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Judyt! Gdyby zmienić wersyfikację stworzyłabyś obraz bardziej czytelny ..ale nie musisz:)) Radości.
Judyt Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a no pewnie i może mogłoby być dzięki Marlett:) za obecność pozdrawiam ciepłoniaście
IN Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mi się to, :))
Judyt Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mi się to, :)) dziękuję Inko:) to cieszy że cuś, za obecność pozdrawiam ciepłoniaście
Baba_Izba Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 wiersz ten, jak wszystkie Twoje wiersze, wprowadza w szczególny nastrój. Jednak w moim subiektywnym odczuciu, zawarte w wierszu myśli, byłyby bardziej uniwersalne, gdyby nie wymieniać imienia Jezus. To tak jak o miłości pisać "miłość". "jest czas bezczasem między popiołem a życiem kiedyś będzie koniec ale nigdy Jezusa koniec".........zamiast.np:...ale nigdy wiary? ale nigdy prawdy? Nie wiem, czy to Cię przekona, bo to tylko moje zdanie, jedno z wielu. Wiersz mi się podoba. Serdecznie pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak:) niewidzialnie, a tutaj wyłożone dzięki Babo za obecność niepowtarzalną pozdrawiam ciepłoniaście
Rekomendowane odpowiedzi