Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• moja żona jest fajna bardzo ją lubię - ale czasem upierdliwa ma do mnie żale że księżyc nie w pełni  albo wiatr zbyt zimny że jej nie kocham jestem złośliwy Lecz ja się nie martwię znam ją jak własne kieszenie w których lepsze się kryje bo wiem że jutro jej minie - będzie milsza za to że jestem - bo jakby mnie nie było  nie byłoby pełni ani  ciepłego wiatru bo ja jestem dla niej ulgą czarodziejem który wszystko co lepsze nosi nie tylko w kieszeni - również w swym  sercu
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Proszę, proszę jak się kochają.
    • @Rafael Marius ja nic nie widziałam, Senyszyn babeczka z krwi i kości przekazała czerwone korale żonie Trzaskowskiego :) to tylko widziałam w necie :) piękny dzień :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A dzisiaj mi się udała tylko częściowo, bo na marsz się nie doczekałem, jako że musiałem udać się na zasłużony obiad. Mieli duże opóźnienie na starcie. Ale generalnie miła atmosfera, opalałem się wśród zieleni i patrzyłem na zdążających w kierunku Placu Bankowego uczestników.   Jedna pani miała dwa małe pieski w wózeczku dziecięcym. Zatrzymała się na chwilę, by wypuścić je na trawniczek za potrzebą. Teraz jest taka moda. U nas na osiedlu są już takie dwie wózeczkujące pieski.    
    • Och, Karol ja cię rozumiem  w marmurowym apartamecie  pośladki sprzątaczki  wydają się gorące    nie nawrócisz gangstera  karna kompania w IPN-ie  wyciszyła podstadionowe igrzyska  powraca jednak ważką boksera  zażywaniem na wizji   Och, Karol postarzała się Wszechpolska  truchcikiem  po Mentzenjugent biedny jesteś chłopak  młody a taki stary (jad partii brzydkich ludzi  tak działa?)   Och, Karol  uważaj na samców alfa  wyruchał cię ten trzeci  nie wiesz o czym mówisz  a podpisujesz              
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...