Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
trzeba wspominać Piękno, żyjemy dla wspomnień... ja przynajmniej lepiej się czuję po obejrzeniu starych zdjęć, bardziej kompletna.... ;)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Łukasz Jurczyk · Opublikowano
@Christine Bardzo dziękuję!!! Wierzyłeś morzu. Ja wierzyłem, że wrócę — śmieszniejsze chyba. Pozdrawiam -
Przez Łukasz Jurczyk · Opublikowano
@Christine Nieuchronność to najlepsze słowo na ich sytuację. Widziałem wiele. Najbardziej pamiętam te łańcuchy. Nie dlatego, że trzymały — dlatego, że wierzyli, że trzymają. Pozdrawiam @ProszalnyZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ten epizod rzeczywiście miał miejsce. Łańcuchy były ze złota. Podziałały. Bóg został w mieście i umarł wraz z nim. Dali, ale nie wystarczyło. Mówili: zostań. Nie mówili: wybacz nam nasz strach. Nie uciekł. Bogowie nie uciekają — tylko milkną. Pozdrawiam -
Przez widelec · Opublikowano
@LessLove Już niektórzy nimi zostali, niestety Dziękuję -
Przez Mitylene · Opublikowano
@Berenika97 właśnie o to chodziło, żeby zatrzymać słowami wiersza tą chwilę, tak jakby w kadrze. Stąd też taki wybór zdjęcia, które zatrzymuje i skłania do refleksji. Pozdrawiam i dziękuję za czytanie:) -
Przez Bluebird · Opublikowano
Chciałbym smakować Cię dokładniej Rozgryzać chwilę po chwili Żreć czasem i pościć tylko przypadkiem zamknięci w klatce tylko czasem marzymy o sobie czasem się boję czasem nie pamiętam twojej twarzy ale tylko czasem. Czasem ty i ja mamy się dobrze. Mamy się dobrze razem. Czasem.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne