zak stanisława Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 pan rozwinął się kwieciście ....... , . - . - , _ , ....... ......... ) ` - . . ' `( ....... ........ / . . . .`\ . . \ ........ ........ |. . . . . |. . .| ........ ......... \ . . . ./ . ./ ......... ........... `=(\ /.=` .......... ............. `-;`.-' ............ ............... `)| ... , ......... ................ || _.-'| ........ ............. ,_|| \_,/ ......... ....... , ..... \|| .' ............ ....... |\ |\ ,. ||/ .............. .... ,..\` | /|.,|!\, ........... ..... '-...'-._..\||/ ............ ......... _.-`!| ............ .............. ,_|| .............. ................ \|| .............. - leczy utuli? - oczywiście
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 wow(O: P. Stasiu jak się te kreseczki robi, że taki kwiat zapąkował?:)
adam sosna Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 oj dana :):):) pozdrowienia
zak stanisława Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sie stawia Judytko ;)) i pąkuje:):)
zak stanisława Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozwinąłeś się kwieciście kielich w słońce dla mnie liście ....... , . - . - , _ , ....... ......... ) ` - . . ' `( ....... ........ / . . . .`\ . . \ ........ ........ |. . . . . |. . .| ........ ......... \ . . . ./ . ./ ......... ........... `=(\ /.=` .......... ............. `-;`.-' ............ ............... `)| ... , ......... ................ || _.-'| ........ ............. ,_|| \_,/ ......... ....... , ..... \|| .' ............ ....... |\ |\ ,. ||/ .............. .... ,..\` | /|.,|!\, ........... ..... '-...'-._..\||/ ............ ......... _.-`!| ............ .............. ,_|| .............. ................ \|| .............. płatki stuliłeś w niemocy nie chcesz tulić nawet w nocy hej! pod sosnę go!
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sie stawia Judytko ;)) i pąkuje:):) tak po prostu?:) nie wiem czy mi wyjdzie mmm
zak stanisława Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 próbuj, jak nie to co innego,:):) zabawa przednia,
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak normalnie kropeczki i kreseczki- podziwiam dzieło(:mm a ta łodyga też prawie równa ojeju w zyciu!:)(choć jednego wierchołka mam z kropeczkami, był umieszczany nawet:)
zak stanisława Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 daj ci panie weny Judyt i pracowitosci, i cierpliwości, :):):
teresa943 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 no no no, wiosna porwała, ale się nie dziwię, bo pięknie pachnie a ten "tuli pan" taki milutki, korci powąchać serdeczne cmokasy -teresa
Robert_Siudak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Pani rozwinęła się artystycznie :0) org. staje się dzięki temu forum poetycko-malowniczym. P.S. Szkoda że kreski nie posiadają kolorów, jaki to tulipan ? czerwony ? żółty ? bo podobno po ty można wywnioskować jakie są intencje tego Pana co tuli.
zak stanisława Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak tereso, dzisiaj zobaczyłam - po tych deszczach okropnych, przejrzałam na oczy, a tam pod murem, nieśmiało rozkwita bidulek, bezbarwny, bo taka jego natura ja go cap! i do komputura! hiehie, cmokam radośnie
zak stanisława Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wow,wow, Robercie, żeby ci dołożyć powiem, że on dopiero nabiera barw, za mało słońca, ciepła za mało miał, wyrósł pod murem samiutki jak palec u ręki boi się wietrznej udręki :):):) serdecznie
zak stanisława Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kielich pełny niemrawych pszczół
Baba_Izba Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 pięknie, ledwie wyskoczył z cebulki, to już wierszem zagadał i radość sprawił! Albo Koronczarka z Koniakowa, albo tulipan z koniakiem! Serdeczności z uściskami - baba
zak stanisława Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 to już wolę tuli-pana z koniakiem, do koronek mam dwie lewe ręce, w tym moja córcia przoduje, tak pięknie haftuje, dworską frywolitką przy niej moje wiersze wygladają brzydko! cmok babo!
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 zawsze mnie ciekawiły takie rysunki, ładne i pewnie czasochłonne ;P zdrówko Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Aksperyment interesujący.
Rekomendowane odpowiedzi