kaja-maja28 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Nie odchodz ode mnie nie zostawiaj mnie samej Kocham Cię!(krzyczę na cały głos) usłysz serca mojego wołanie wróć!-do mnie wzdycham,szlocham,łzy wylewam proszę,błagam(na kolanach) żyć bez Ciebie nie mogę wróć... pozwól sercu i oczom świecić jasno Tyś jest szczęściem moim! dopóty,dopóki zimnym tchnieniem śmierć mnie nie zagasi wróć nie zostawiaj mnie samej.
kaja-maja28 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 można poprzedni z tym powiązazć i jeszcze coś dodać, może niezłe by to było:)i dać zakończenie jak w bajce:) Daj mi siebie bo ja oddałam Ci się bez granic moja miłość nie boli -złap dłonie moje podaj mi je -zimne są serce mam gorące -ogrzej nim je jak serce Twoje płonie nie wierzysz mi? spójrz mi w oczy -mm co widzisz? -widzę siebie że do serca przyjmiesz mnie tylko myslą się wacham bo inna zauroczyła mnie choć moje serce do Ciebie lgnie:) no,no,no nawet niezły poemat by z tego wyszedł:) Pozdrawiam milutko:):)
Rekomendowane odpowiedzi