Marusia aganiok Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 opowiem ci o białym kołnierzu ale rozwiąż wstążki i tasiemki porozpinaj dookoła niebo baranki jak twoje włosy kręcą się i powracają - puste gadanie może przywołać koszmary senne pasujące do naszej rzeczywistości gdy śni się dziecko w akwarium utopione rybki się dziwują że tylko ludzie mogą wymyślić tak niezdrową konkurencję
H.Lecter Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Nieżle sobie radzisz z tą " niezdrową konkurencją " .Zdrobniały koszmar nie straszy a śmieszy.Styl dosyć swobodny ale skuteczny.Początek jest punktem odniesienia czy sielskim obrazkiem przed chwilami grozy...?
adam sosna Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 na co koszmary tworzyć? czy brakło adrenaliny? zastanawiają miłośnicy horrorów tymczasem... wystarczy wziąć pierwszy z brzegu podręcznik historii - trupów moc pisali tacy (takie) w białych kołnierzykach lubimy się bać bez konsekwencji - czytamy! :)
zak stanisława Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 biały kołnierzyk i wsztstko jasne masz rację koszmarek-dobrym wierszem sie okazał metaforyczny i trafiający cmok M>
Marusia aganiok Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odniesienia i trochę pod podszewką starałam się przemycić gram grozy:))) Bardzo dziękuję za koment.:) Pozdrawiam:))
Marusia aganiok Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nuuu, ja to wszystko wieeeem i chyba zbyt dużo, że wkurzenie zaowocowało; w moim przypadku "białym kołnierzem w akwarium" :) Bardzo dziękuję i pozdrawiam:)))
Marusia aganiok Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za komentarz - dużo by mówić na ten temat:)) Dziękuję za zrozumienie i pozdrawiam:))))
teresa943 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 koszmarek zgrabnie przemycony nie straszy tylko sygnalizuje dobre serdeczności -teresa
lubię latawce Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 bardzo mi się podoba, ujmuje i zmusza do refleksji. lubię właśnie takie wiersze, które pozwalają rozwinąć skrzydła wyobraźni. No, pofrunęłam sobie... masz plusa i buziaka. a.
Rekomendowane odpowiedzi