Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Johny, proszę, błagam - nie odmawiaj mi prawa, ani też pewnych sposobów zapoznawania atrakcyjnych kobiet, bo zacznę podejrzewać Ciebie o przesadną zaborczość. W odpowiedzi Pani Ani nie wyczułem niczego, co wskazywałoby na niezadowolenie, że obcy złożył jej komplementy. Wręcz przeciwnie, czuję się zachęcany do podjęcia kolejnych kroków :-)
Pozdrawiam Ciebie, życząc dobrego humoru.
PS
Pamiętaj, że złość zdrowiu szkodzi

Opublikowano

Szanowny nieznajomy z nad morza.
Jeszcze raz dziękuję za komplementy, jednakże moją winą tu jest zalogowanie się pod imieniem i nazwiskiem a nie ksywką, jak Pan. Tak samo błędem było zalogowanie się na znanym nam portalu nie ustawiając profilu jako zastrzeżony. Błąd oczywiście naprawiłam. I nie chodzi mi tu tylko o to, że zupełnie nie przypadkiem Pan tam z czystej ciekawości zajrzał, ale dopiero do mnie dotarło, że mógł to zrobić każdy i bez mojej wiedzy np. w niecnych celach użyć zdjęć moich i mojego dziecka. A jak wiadomo, takie fotki łatwo można przerobić. Także w sumie za to chciałam Panu podziękować. Życzę miłego dnia.

Opublikowano

"Także w sumie za to chciałam Panu podziękować." - Pani Aniu, szczerze powiedziawszy w przytoczonym z Pani komentarza zdaniu chętnie zobaczyłbym wstawione choćby malusieńkie "i" pomiędzy słowem "sumie" a wyrażeniem "za to". Co Pani na to? Dałoby radę przeprowadzić tę... nazwijmy "korektę"? :-))
Pozdrawiam serdecznie

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Coś niesamowitego...pierwszy raz coś poprawiłem. Rzeczywiście...po co tam cudzysłów?. Generalnie, albo nie mam czasu poprawiać moich tekstów albo...lata mi to koło d...y. Chyba mam słabość do ciebie..:)Pozdrawiam. p.s. to od czasu "Przesłuchania".