Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 nie mogło mnie spotkać nic prócz ciebie nie ma przeznaczenia wypisały strofy na twojej twarzy chcę je zdążyć odczytać i tak przepłakałam pół nocy jak uśmiech ma nas zdobyć naprzeciw idziemy samotnie osłonić ostatni nieodkryty atol czasem podnosisz telefon do ucha i słyszysz szum morza nie tłumacz że słone potrawy na brzegu zawsze będę czekać cukier dzielimy równo i sól krok za krokiem w uśmiechy wbijamy nasze szczęścia zaginając następną kartkę niech myślą że zwlekamy
Baba_Izba Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 znowu razem? Miło! "zaginając następną kartkę"- znaczy się, ...(następną- lit) dla zapamiętania? I coraz dalej i dalej, razem? Podoba mi się! Jeśli można, to zapytam: a kto ma myśleć, "że zwlekacie"? Serdeczności dla Duetu - baba
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo!niech myślą że zwlekamy Zastosowaliśmy niedomówienie, przemilczenie. Niedokończony obraz również wiele mówi i pozwala stawiać pytania. Każdy obraz wyznacza swój kres. Należy go malować do momentu, na którym należy się zatrzymać, by nie zniszczyć obrazu. Dziękujemy i nisko się kłaniaMy.
Baba_Izba Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 dziękuję za odzew! Rozumiem już w czym rzecz. Pozdrawiam serdecznie, - baba
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo! Dziękujemy i pozdrawiaMy.
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 trudno powiedzieć, przerzutnie bez interpunkcji są trudne do odczytania, może zwersyfikować wg myśli. ale nawet nawet chociaż mniej zajmujący niż zwykle pozdrawiam Jimmy
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 doszliśMy do wniosku że interpunkcja to sprawa czytelnika dziękujeMy za bycie
egzegeta Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 trochę mi tu nie gra "podnosisz telefon do ucha" a do czego można go jeszcze podnosić no i z początkowych wersów wynika, że tego uśmiechu to jak na lekarstwo, albo wcale a ostatnie wersy:krok za krokiem w uśmiechy wbijamy nasze szczęścia uśmiechu po pachy, czy tak? Pozdrawiam ps. nastepną kartkę
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 hiiiiiiiii - postęp techniczny! za Bella tylko do ucha - jasne dzisiaj i do oka!!! żeby zrobić zdjęcie "następna" - dziękujeMy
egzegeta Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kochani wyraźnie śmyśmy się nie zrozumieliśmy;)) przecie ja o telefonie w jego podstawowej roli usta-ucho, a Wy mi o dodatkowej funkcji jako aparacie foto, jest jeszcze funkcja komórki jako przekaźnika obrazu - wtedy nie do oka tylko przed oko, a już pracują nad funkcją przekazywania zapachu, - wtedy komóra pod nosem;)))))
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 dzisiaj więcej tych dodatków - i telefon przestał być jednoznaczny jest kojarzony z uchem i okiem :):):) rozumieMy to świetnie :):):)
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Fajnie natworzyliście.
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 cukier dzielimy równo i sól krok za krokiem w uśmiechy wbijamy nasze szczęścia zaginając następną kartkę * to jest pyszne scmok
IN Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm... ładne uczucia przebijają ;) ale jest w tym również tęsknota, oczekiwanie a inni niech sobie myślą ;) :)))
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefan! Staramy się:) Dzięki wielkie.KłaniaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu! Życie jest ciekawym smakiem i jeśli trafiamy w czytelnika:)) cieszymy się i kłaniaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm... ładne uczucia przebijają ;) ale jest w tym również tęsknota, oczekiwanie a inni niech sobie myślą ;) :))) INko! Dziękujemy jeśli nasze pisanie odbierasz pozytywnie. CałujeMy.
Judyt Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ładnie no i wiadomo kto z kim gotuje sól i cukier (a odwrotnie) napawa optymizmem Autora(-ów), pozdra. ciepła
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Judyt słońce napawa optymizmem wiosna :)
Judyt Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziś to akurat słońca nie ma ale to nie od pogodny moim zdaniem powinien zależeć nastrój (:
Rekomendowane odpowiedzi