IN Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 odłożyłam pędzel skończyłam twój portret nieprawdopodobny
kasiaballou Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tym razem coś na nie, piszesz lepsze pozdrawiam_ballou;)
IN Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tym razem coś na nie, piszesz lepsze pozdrawiam_ballou;) oby ;) hej, :)))
Marusia aganiok Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie - troszkę czekałam na rozdwojenie:))) Teraz fajowo!:)) pozdrawiam:))
IN Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihi bo to takie pół na pół czuły mówisz ? -zastanawiające... chyba podświadomie wylazło ;) czułkiem :)
IN Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie - troszkę czekałam na rozdwojenie:))) Teraz fajowo!:)) pozdrawiam:)) za szybko wrzuciłam chyba chciałam 'to' mieć z głowy ;) :)))
IN Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka pchełka ;) :)))
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka pchełka ;) :))) bardzo sympatyczna(: choć mała
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 wyidealizowałaś to teraz masz kontrasty ;P bywa trzymaj sie Jimmy
IN Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka pchełka ;) :))) bardzo sympatyczna(: choć mała nie 'choć', tylko 'dlatego że' strach pomyśleć co by było gdyby urosła ;) :)
IN Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe nie ma tego złego... przynajmniej jest co porównywać ;) :)
IN Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i w kolorze na dodatek ;) :)))
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe nie ma tego złego... przynajmniej jest co porównywać ;) :) nos za duży na płótnie?? ;P
IN Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe nie ma tego złego... przynajmniej jest co porównywać ;) :) nos za duży na płótnie?? ;P a tego jeszcze nie sprawdzałam ;)
IN Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeszcze cała ;) a teraz znikam i biere się do roboty jak się już nie pojawię, to będzie oznaczać że klienci rozerwali mnie na części (blondynka nabujała że skończyła) upraszam o zdrowaśkę w intencji ;))) cmok!
IN Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe jeszcze żyję, i mam czas do czwartku rano to jakieś półtorej dópy, może zdąże (Ty mów zdrowaśki a ja założę kłódkę na neta ;)
Rekomendowane odpowiedzi