Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• odeszli    kamienne płyty  przypominają ich imiona    widzimy ich  jakby wczoraj przyszło do nas są nie tylko wspomnieniem spoglądamy na wspólne chwile    żal smutek ostygł uśmiechamy się do siebie  zmieniliśmy się trochę  inaczej patrzymy na miniony czas    niema rozmowa wzajemna bliskość prawie dotyk  czuć ich obecność  jak ciepło świec    blask zapach  unosząqcy się wokół  tworzy obrazy  co by było gdyby…   lubią nasz uśmiech  odwzajemniają  Są    a my  my w biegu do mety  nie zawsze pamiętamy…    11.2025 andrew Święto Zmarłych     
    • Kata na Jana - Nina na Jana... tak.   Ino lak na... i wycinanka, jak na nicy wianka Loni.  
    • - Ułowiła wieloryba? - Aby role, i wał, i wołu.  
    • Znajdowałem się w laboratorium, odkryłem oksytocynę  Zafascynowany odkryciem, wypowiedziałem Ci nowinę  Dałem ci skosztować, być może ci zasmakowała  Przy czym zapomniałem, że pewnej substancji brakuje do wiązania Mowa o wezopresynie, nie posiadałem jej wiele Ja ją spróbowałem, by skończyć jak Scheele Chciałem ci ją dostarczyć, abyś poczuła to co ja Otrzymałem od ciebie, negatywny znak Przesiąknięty trucizną, nie zechciałaś mi pomóc  Szukałem lekarstwa, sięgnąłem do alkoholu Nic nie pomogło, wszystko wokół się kręci  Przekręciłaś mój świat, pozostając tylko w pamięci 
    • Jura, dała za kozła koza; z oka łzo - kazał, a daruj.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...