Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 mówisz dać ci niebo a ja mam szare bez księżyca bez westchnień jest całe moje lubiane jak kichanie pokazujesz kształty takie ładne chcę więcej
zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 no jasne, nie nazywałbyś się Stefan, gdybyś nie chciał więcej :):)
Marlett Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Stefanie! - na zdrowie!:) Myślę ,że pl kocha swoje własne zwyczajne niebo. Cóż po kształtach kiedy nic poza.. Pl oczekuje więcej, być może ciekawych rozmów co trwają do świtu lub milczenie we dwoje:)) Plus za wieloznaczność pointy. Brawo!PozdrawiaM.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Fajnie, fajnie:) Choć nie rozumiem jak można polubić kichanie;)
kasiaballou Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się ten wiersz, z nutą sprawnej przekory i humoru, Pozdrawiam serdecznie, - kasia- :)
Marusia aganiok Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Że mężczyzna prawdziwy chce więcej to normalka. Wiersz w pewnym sensie - uwodzicielski:))) A kichanie jest zdolne popsuć najlepszy toast! Samo życie:))) Plus za wiersz! Podobający bardzo!:))) pozdrawiam:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dzięki wszystkim za uwagi, a Joasi specjalnie, pozdrawiam, Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coś fajnego.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ona chce urozmaicenia nie nudy, szarości i tyyyylko stabilności. Wiersz ładny, czysty z humorkiem. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dzięki Zbyszku Zwei.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A wiesz - kiedyś tak mnie nazywano w Niemczech. Powodzenia
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 ładne, czytałem już kilka razy przed tem, teraz mi się podoba, tylko jeszcze usuń jedno "takie", bo to zwykłe powtórzenie, raczej nie aspirujące do rangi (;)) konsekwencji w kompozycji ;P pozdrawiam Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dzięki Jimmy, przemyślę to "takie", Supajka też, jak Ty, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi