Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Nie mogę zobaczyć co napisałem ani innych autorów wierszy, co jest grane?
Tomasz_Piekło Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też tak mam na IE. Proponuję z Firefoxa skorzystać.
ot i anka Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Stefan- ty lepiej weź mi daj maila to ci wyślę kwestionariusz;p
Marlett Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Stefciu! www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=72352#dol
M._Krzywak Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przynajmniej będziesz zdrowszy, Stefanie :)
kasiaballou Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 na nick Autora - wyświetla się zielona, pusta plansza/potem "odśwież" i wszysto jest. :)
Patryk_Nikodem Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też tak mam na IE. Proponuję z Firefoxa skorzystać. Ja nie rozumiem, jak można z IE korzystać. Masakra.
Witek_Zaborniak Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja przeglądarka internetowa (chyba Explorer 7) nie współpracuje ze stroną, możesz zmienić na inną, np.Safari 3.1 obecnie najszbsza.
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz, działa.
Rekomendowane odpowiedzi