Judyt Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 jak działa na ciebie tylko zahaczę o ramię a to bardzo dobrze przy zwrotach we wchodzeniu po cichu czy oby obrócisz chciałabym zjeść śniadanie bez telefonów w tygodniu i po schodach sunących samolubie jeden z uczesanym włosem pod prąd choć bałagan w pokoju niech będzie codzienne umieranie za siebie a miło- za was- ość wszystkich domownicy w bunkrach swoich wygrane bajki moje oddane przecież dla dzieci równocześnie wzdrygam się i nie bardziej z przestrachu jak przetrwania myślę nawet że to przez braki i ciosane kołki tacy bywacie jeszcze snuję po okiennicach że nie na stałe trzyrożność * jedno co dzielisz się aby coś udowodnić - mylisz się niepotrzebne mi to ------------------------------ doskokiem straszaki na wróble (gratis- nie mój) Wierszem piszę Wierszem piszę, gdy sama jestem w domu, gdy za oknem zgiełk, a ja nie mam komu powiedzieć o swych myślach i swoich marzeniach. Lecz po co marzenia skoro świat się sam zmienia i trudno cokolwiek przewidzieć. Dlatego wierszem piszę, ażeby smutków nie widzieć. (drugi gratis) Żyję Trzask! Zgrzyt! - Czy ja żyję ? W dali słyszę głosy czyjeś. Jakieś słowa i pomruki W głowie gwizd, a w uszach stuki.... Co tu się właściwie stało? "Pogotowie" przyjechało? I dlaczego chłód listopadowy przenika mnie od stóp do głowy? Już wiem... wreszcie powiedzieli... A wieczorem w szpitalnej pościeli słyszę, jak głośno serce moje bije. To nic, że bardzo boli - żyję
Marlett Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Judyt! Wiersz odbieram jak rozmowę telefoniczną ale słyszę tylko jedną osobę mogę się domyślać odpowiedzi drugiego rozmówcy. PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Marlettko to się nazywa "dialog wewnętrzny" który czasem wychodzi, czy często na zewnątrz a może być z hukiem tysz.. pozdra. ciepła, dzięki za obecnosc dobrej miłosiernej, myk ponoć normalny gada do siebie bez przerwy, nie domyślam się, dzięki
kasiaballou Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 zaciekawia, zatrzymuje, można się utożsamiać (czasem) z takim klimatem, pozdry_kasia :)
Judyt Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Kasiu za wzgląd 'klimat' ale rzekłaś he(; odstraszający hhi pozdra. ciepła
zak stanisława Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 zatrzymał mnie ten gratisowy, ciekawy, i ludzki scmok
teresa943 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Dlatego wierszem piszę, ażeby smutków nie widzieć. samo życie...czasami moje jest takie, chwyciło i rozczuliłoCo tu się właściwie stało? "Pogotowie" przyjechało? I dlaczego chłód listopadowy przenika mnie od stóp do głowy? a to dosłownie "moje" w odczuciu osobistym, tylko wtedy był lipiec... ale mnie poruszyłaś (szczególnie gratisami) a czy ta powyższa rozmowa wewnętrzna nie wynika z przeżytych wcześniej "gratisów"? miłego i ciepłego dnia -teresa
Judyt Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za smoka, obecność P.Stasiu pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękujęTereso droga jak się przydały to cieszę się za obecność, pozdrawiam ciepło
Baba_Izba Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 aleś się Judytko rozgadała, aż bardzo miło, jest w czym i o czym. Miło się Ciebie słucha, przepr.- czyta! Seerdecznie pozdrawiam kwietniowo - baba
Judyt Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a tak to tak z miłości(: dziękuję Babo za kwiecień przypomniałaś pozdrawiam ciepło i tu
Rekomendowane odpowiedzi