teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 pycha dławi gardłobyć nie chce mieć żąda niewiara do końca uwierzyć wbrew i pomimomieć na być zamienić kruchość uznać nie zwątpić
Robert_Siudak Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 "niewiara do końca uwierzyć" jeżeli to są raki - a tak przypuszczam, to ten fragment mi nie pasuje, gdy czytam od tyłu, zawadza mi "do" , całość mocno egzystencjonalna, tak aż zanadto, ale jako raki ok :)
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm...raki, niby tak; trochę przestawiłam "niewiarę" - do poprzedniego wersa. A że całość egzystencjonalna? Wszystko, co życiowe, nadaje się do przemyślenia osobistego. Iluż tu jest wierszy na wskrośl egzystencjonalnych, tylko poruszają bardziej banalny problem i "ach, och"... Dziękuję za obecność i komentarz. Serdecznie pozdrawiam -teresa
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 no może taki być całkiem egzystencjalny, pozdra. ciepła
kasiaballou Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 wieloznaczny, to dobry, pzdrawiam mocno_ballou ;)
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, Judytko także ciepełka życzę pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu, serdecznie dziękuję i równie mocno pozdrawiam -teresa
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, Judytko także ciepełka życzę pozdrawiam -teresa a dziękuję, zabieram garścią a co(: albo nie..pozostawiam wiele
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, Judytko także ciepełka życzę pozdrawiam -teresa a dziękuję, zabieram garścią a co(: albo nie..pozostawiam wiele a bierz, bierz, jeśli smakuje i tak się rozmnoży...to tak ma :) -teresa
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dziękuję, zabieram garścią a co(: albo nie..pozostawiam wiele a bierz, bierz, jeśli smakuje i tak się rozmnoży...to tak ma :) -teresa co by owiecki powiedziały?(: wątpie ojj
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a bierz, bierz, jeśli smakuje i tak się rozmnoży...to tak ma :) -teresa co by owiecki powiedziały?(: wątpie ojj Kto wie, może by nabrały apetytu i zaczęły cię naśladować?
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co by owiecki powiedziały?(: wątpie ojj Kto wie, może by nabrały apetytu i zaczęły cię naśladować? mnie? a po co? (:
teresa943 Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto wie, może by nabrały apetytu i zaczęły cię naśladować? mnie? a po co? (: a tak sobie zażartowałam serdecznie -teresa
Judyt Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie? a po co? (: a tak sobie zażartowałam serdecznie -teresa :) dobry żart
Rekomendowane odpowiedzi