Robert_Siudak Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Moje miasto Kwiat wieków Oblepiony płatkami krzywych kamienic zalewany strugami obcych ludzi atakowany mrowiskami żywych dźwięków Moje miasto Drzewo historii Osadzone korzeniami ciasnych piwnic scementowane konarami szarych bloków zwieńczone wawelską koroną. Moje miasto Ul uczuć Sklejony z plastrów przytulnych kafejek pełen gęstego miodu miłości raniący żądłem zawiści Uwielbiam moje miasto Jest takie ludzkie – to jest ułomne
Pan poeta 2 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czaswonikowrzeczownikowy średinowiersz):
Robert_Siudak Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 czyli że "fuu-nieładne".Ok. Ale przymiotniki też są ;D.
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Jest takie ludzkie – to jest ułomne Mimo wszystko uwielbiasz! I to jest bardzo optymistyczne! Serdecznie pozdrawiam -teresa
Robert_Siudak Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Ba :) jak można nie uwielbiać Krakowa ( - zawsze dziwi mnie ta odmiana: Kraków - Krakowa ;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi