Marlett Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 kiedy znowu dostałeś wzrok dla ciebie tracę oczy kiedy już możesz do mnie mówić więcej powiedzieć nie mogę chodziłam naprzeciw pusta drogą tam wszędzie gdzie bywałeś ślady rozwiane wiatrem w muszlach odbite od brzegu wracają pragnienia to nic że późna pora potrzebne jak nigdy są twoje słowa i sen jest jeszcze jeden nieprześniony nie boję się odkąd jesteś 1
Pan poeta 2 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsze dwa wersy zaskakują, dwa późniejsze odskakują, ...potem nic pozdr
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Dużo spokoju w tym wierszu, ciekawy.
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 spokojny ;P, wolę niepokój z Sosną, ale czasem trzeba się odprężyć czytając trzymaj się Jimmy
Marlett Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsze dwa wersy zaskakują, dwa późniejsze odskakują, ...potem nic pozdr Moje wiersze są moje. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefciu! Tak, właśnie spokój :)) Dziękuję.PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Jest czas na niepokoje , jest czas na wyciszenie:) Dzięki za czytanie. PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 no no ciekawie Marlettko, tak się czytało jakby piszący chodził w jakimś śnie, może się nie wyspał i tak zawiewało nad morze czy plaże, czy piaskiem sypało, a tam.. tak coś się widziało, pozdra. ciepła
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie boję się odkąd jesteś chodził, szukał śladów, rozmyślał i odnalazł, teraz nie boi się, bo wierzy w obecność; z całego wiersza emanuje wewnętrzny pokój, który udziela się czytelnikowi (podzielam odczucie Judyt) serdecznie pozdrawiam -teresa
Marlett Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyto! Czytasz wiersze więc wiesz że wiele wody i wiatru:) Ciepło pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie boję się odkąd jesteś chodził, szukał śladów, rozmyślał i odnalazł, teraz nie boi się, bo wierzy w obecność; z całego wiersza emanuje wewnętrzny pokój, który udziela się czytelnikowi (podzielam odczucie Judyt) serdecznie pozdrawiam -teresa Tereso! Bardzo dziękuję za interpretację. Zawsze jesteś mile widziana. PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyto! Czytasz wiersze więc wiesz że wiele wody i wiatru:) Ciepło pozdrawiaM. tylko dzisiaj ( a wiem), bo tak to jakoś mnie wcina cuś jak się złom zepsuł to tak jest, ale coś tam zerkam i co mi z tego- prawie tak do upadłego>? ciepło równie
teresa943 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie boję się odkąd jesteś chodził, szukał śladów, rozmyślał i odnalazł, teraz nie boi się, bo wierzy w obecność; z całego wiersza emanuje wewnętrzny pokój, który udziela się czytelnikowi (podzielam odczucie Judyt) serdecznie pozdrawiam -teresa Tereso! Bardzo dziękuję za interpretację. Zawsze jesteś mile widziana. PozdrawiaM. Bardzo mi miło, Marlett. Serdeczności -teresa
Rekomendowane odpowiedzi