Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czerwone niebo Błyskami orane Czerwona ziemia Wojskiem udeptana Czerwona ciecz Z ciał wytoczona Czerwone morze Ogniem płonące Srebrna chorągiew Michała zdeptana Czarna chorągiew Smoka rozerwana Czerwona chorągiew Końca górująca [sub]Tekst był edytowany przez Gabriel Tear dnia 26-05-2004 13:20.[/sub]
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 takiego tytułu nie sposób odpuscic... pomysł może i jakis jest ("czerwona chorągiew"), ale wykonanie nie najlepsze... troszkę za mało oryginalne...
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciekawy... zwrocił moją uwagę pozdrawiam
Gabriel Tear Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety muszę się z Tobą zgodzić, taka tematyka wychodzi mi lepiej kiedy jestem wściekły(wtedy jednak nie jestem w stanie pisać na z góry określony temat). Uznałem jednak, że pomysł jest na tyle ciekawy by go opublikować.
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niezły temat, choć wykonanie mogło być lepsze
Rekomendowane odpowiedzi