Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 nie każdy ból z lewej części klatki piersiowej mówiąc dokładniej z okolicy serca musi być traktowany jako poważnie zagrażający zdrowiu i życiu człowieka takie są udręką dla osób trzecich zbagatelizują czyjeś boleści jako nie zawsze zagrażające a jednak człowiekowi się skarżysz gdy boli do trupich ścian na kroczącym cmentarzu uderzają zielone kulki z frazeologii to taka twoja zielona grudka czarnoziemu z lewej części klatki piersiowej to pogrzeb jego czy jej czy jej czy jego nie obchodzi okolica serca mówiąc dokładniej okolica serca gdy boli
Marlett Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Jimmy! Boli brak zrozumienia. Lepiej grochem o ścianę niż nabawić się wzdęcia:)) Palce swędzą by zmienić wersyfikację, ale pewnie zaraz zmieniłabym sens:)) Uśmiechu.
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może zaskoczę Cię, moja droga, jak napiszę, że na kartce z bloku wesyfikacja była zupełnie inna. Myślałem też, żeby to zapisać prozą, tylko, że wtedy z kolei tych sensów... dzięki wielkie, znów trafiasz ze zrozumieniem, ciepłe zdrówko Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Medycznie jakoś Jimmy, a na ból marycha dobrze robi, pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z takiego wyszedłem założenia, pierwsza stofa to prawie cytat z tomu "Domowy podręczik medycyny" powaga, mogę podac stronę i akapit... zdrówko Jimmy ps ale poezja zaczyna się później
Jimmy_Jordan Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się, jest w tym jakiś nerw tylko koniecznie zmień wersyfikację (na jaką - nie wiem - na lepszą:D) bold do wywałki wg mnie pozdr Masz racje, wywalam. Lepiej bez, dzięki wielkie i zapraszam w przyszłości. Pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi