Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 uuuulbionym owocem nie tylko tęsknoty Gabrysi B. oraz biegunowe rzeki Pawłowi M. poczęstowana listy przeglądane z westchnieniem domowymi wierchami w dreszczach drżenie nieogarnione ofiary zmętniały z szafy otulane na wcześniej nieme usta się stały jak dotąd tu i teraz powtarzane impromptu w torbie farby za dwa pięćdziesiąt to prawie wiosen żółty żonkil tam bez faktury poproszę i pod zegarem przeskakiwanie chciałoby ułatwić działanie i rozważanie albo odwrotnie w środku o ufności a łańcuch przy chodniku z kółka spadł bezmalowane niebieskie skierowane tam dłonie przyłożą do policzka w poszerzanie że tak życie nie przejdzie w zapominanie rzeczywistości pogodzonej z niepowtarzalnością niech będzie że się wymieszało ślepymi widokami łzami oczyszczane harmonie nadgarstkami umiłowane w calach tajemnicą doklejane obiema rękoma poczuciem składane w pogody pasieki bezprecyzyjnej naturze z komponentami 29.02./1.03.08r.
Gość Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 skradł mi autor przeskakiwanie wskazówki i żonkila - tylko, że u mnie jest on czarnego koloru poza tym to... "łzami oczyszczane harmonie nadgarstkami umiłowane w calach tajemnicą doklejane obiema rękoma poczuciem składane w pogody pasieki bezprecyzyjnej naturze z komponentami" ...się rusza ogólnie rzecz biorąc nie ma reszty do kosza fajowe bo dzikie jak dreszcz chylę czapkę
Judyt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. „człapię po świecie jak ciężki słoń tak duży że nic nie rozumiem” to też jest fajne:)- a do tego dopisałabym nie ma wskazówki bo zegarek codziennie na korytarzu wskazuje dziewiątą(;(taki żart) co Ty Wojciechu wygadujesz, weź tego kwiatucha wsadź do wody żeby troche pił i mógł do słońca wzrastać (biedaczek się zczarnił bo przy piecu węgiel dorzucano to-jak to tak:)))) reszta do kosza? coś mnie to mówi mm czy coś autor takiego gdzieś wcześniej napisał?coprawda czapki nie mam takiej, żeby uchylić, ale zawsze to ukłonik może być, dzięki za obecność i dobre słowo, spostrzeżenia, pozdra. ciepła! (problem w tym, ze kwadratowy klocek autora nie chce pasować w okrągły otwór odbiorcy dopasowywać to można... . . mm słownika synonimów nie mam zbytnio dobrego bo chciałam dokończyć myśl- koherencja? ) prawie wierchem odpowiedziałam(;
Tali Maciej Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 chyba wkradła się w początkowej kursywie literówka [ulbionym nie wiem czy zabieg z tym uuu nie ma wypełniać dziury? szczerze powiem, że mało wychwyciłem z tekstu, może to być spowodowane dość chaotycznym zapisem, nie wiem co zasugerować ale jak doczytywałem do końca to już zupełnie zapomniałem co było na początku i po skończeniu pozostała poprostu pustka jeszcze tu wrócę pozdrawiam
Judyt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tali Macieju "że bardzo się starałam że bardzo się starałam napisać" a więc odkrywam skąd to się bierze(...) "u"? mm a to trza będzie przemyśleć chociaż jeśli to niepoprawne to nawet mi się spodobało:), nie chciałabym powodować pustki, niemniej dziękuję serdecznie za interpretację, wracaj:), pozdra. ciepła
kasiaballou Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tym razem się odstrzelam dla mnie zbyt trudne, pozdrawiam_mocno :)
Judyt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tym razem się odstrzelam dla mnie zbyt trudne, pozdrawiam_mocno :) odstrzeliłaś kawał białego za obecność, pozdra. ciepła
kasiaballou Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tym razem się odstrzelam dla mnie zbyt trudne, pozdrawiam_mocno :) odstrzeliłaś kawał białego za obecność, pozdra. ciepła ale nie w stylu angielskim ;) czytałam (razy dwa) i maznęłam - ot, niekompetencja moja, to się nie przejmuj ;) pozdry_mocne :)
Judyt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odstrzeliłaś kawał białego za obecność, pozdra. ciepła ale nie w stylu angielskim ;) czytałam (razy dwa) i maznęłam - ot, niekompetencja moja, to się nie przejmuj ;) pozdry_mocne :) zatem dzięki za mazaka wcale się nie przejmuję tylko duża plama dzięki za obecność, pozdra. wzajemnie
kasiaballou Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale nie w stylu angielskim ;) czytałam (razy dwa) i maznęłam - ot, niekompetencja moja, to się nie przejmuj ;) pozdry_mocne :) zatem dzięki za mazaka wcale się nie przejmuję tylko duża plama dzięki za obecność, pozdra. ciepła moja... sobie zetrę, TY naprzód! łe, bajdurzę, spadam ;) pozdry_wzajem :)
Judyt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zatem dzięki za mazaka wcale się nie przejmuję tylko duża plama dzięki za obecność, pozdra. ciepła moja... sobie zetrę, TY naprzód! łe, bajdurzę, spadam ;) pozdry_wzajem :) :) niezmiernie miło jeśli często się bajdurzy,(na temat: o marchewce? ( oj ))
kasiaballou Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moja... sobie zetrę, TY naprzód! łe, bajdurzę, spadam ;) pozdry_wzajem :) :) niezmiernie miło jeśli często się bajdurzy,(na temat: o marchewce? ( oj )) marchewce? to do skrobaka mojego? kijem mnie, marchewy nie lubię, wolę pomidory, potas i te sprawy;P pozdry_mocne :)
Marusia aganiok Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 nieokiełznane moim skromnym mowa o pasiece - miód na język przywodzi bez szelestu ot tak na osłodę:)) pozdrawiam. fajnie się czyta i domyśla czasem dopowiada j.w. ale lubię tak:)))
Judyt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) niezmiernie miło jeśli często się bajdurzy,(na temat: o marchewce? ( oj )) marchewce? to do skrobaka mojego? kijem mnie, marchewy nie lubię, wolę pomidory, potas i te sprawy;P pozdry_mocne :) o radości Twoja falą napływająca wzajemnie, dzięki za częstą obecność te sprawy są najsmaczniejsze:)
Judyt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stafenie za obecność! i jakże cudne słowo, pozdra. ciepła
Judyt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marusiu za obecność i czytelność wyszło jak wyszło (: pozdra. ciepła:)
kasiaballou Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. marchewce? to do skrobaka mojego? kijem mnie, marchewy nie lubię, wolę pomidory, potas i te sprawy;P pozdry_mocne :) o radości Twoja falą napływająca wzajemnie, dzięki za częstą obecność te sprawy są najsmaczniejsze:) naj... o, taaa, maliny, szkoda,że okresowo/sezonowe ;) pozdry_kasia :)
Judyt Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o radości Twoja falą napływająca wzajemnie, dzięki za częstą obecność te sprawy są najsmaczniejsze:) naj... o, taaa, maliny, szkoda,że okresowo/sezonowe ;) pozdry_kasia :) przepraszam kasię ale malin się nie pomija ah kasiu skąd Ty napływasz tak owocowo? pozdra. ciepła
kasiaballou Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naj... o, taaa, maliny, szkoda,że okresowo/sezonowe ;) pozdry_kasia :) przepraszam kasię ale malin się nie pomija ah kasiu skąd Ty napływasz tak owocowo? pozdra. ciepła tam, skąd kwiat i owoce - pszczoła i miód, nie kumam, nie widzę - a jednak jest cud ;) pozdry_nieuczesane, mocno_kasia )))
Rekomendowane odpowiedzi