Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Idzie koniec świata W radiu podają dokładne terminy Zamykają to co się wykona Z tej do tej pory niepewnej strony Spiker płacze Urodzisz mi dziecko Nim odliczą jeszcze się wyrobimy Przypuszczalnie to nawet i z dwoma chłopiec może być do mnie podobny spiker płacze idzie koniec świata radio przestaje nadawać długo przed miliony wcielają swe plany milionerów trafia że nic na sprzedaż ciągle spiker urodzisz mi dzieci nie spostrzeżemy się czy dobre czy złe a one się też poznają na tyle aż by próbować wybierać ciągle płacze specjalny komunikat: świat się niedługo kończy każdy z was pewnie słyszał lepiej im więcej rączek… bzdura i ten ostatni krzyk mody: demograficzny wyż końca świata bzdura jako stale płaczący chociaż może i spiker proszę was na szafoty lepiej im mniej widzicie
Baba_Izba Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 "Przypuszczalnie to nawet i z dwoma" - a może dwojgiem? Każde pokolenie ma swoje końce świata, a człowiek zastanawia się; w jakim celu? jaki los ich? czy? Pozdrawiam - baba
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 jak bys zaczął licząc czas to z dwoma się wyrobi twój PL; jedno w lutym, drugie w grudniu, znam takie przypadki, będzie wyż, nie będzie końca, fajny. :):)
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 mm struktura ludnościowa w ciekawym ujęciu to prawie jak w mojej pracy(: pozdra. ciepła
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lakoniczne. ;p
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łoł zapoznaj mnie ;) pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh znam swoje możliwości ;P wyż jak nic pozdrówki Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. który człowiek powiedziałby z dwojgiem? to jezyk uliczny brudny, dwoma bo nasuwa nazewnictwo takiej pociechy ;) ale dzięki za uwagę Babo ;P pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łoł zapoznaj mnie ;) pozdrawiam Jimmy a więc tak: polecam Majdański W. poza tym Populorum progressio, no i chyba tyle;), trza by na 3 str. - naj conajmniej, pozdra. ciepła
myślątko Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 takie lekkie skojarzenie z filmem Ostatni brzeg :))
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehhehe, z tym, że tu jest to chyba doszczętnie ;P nie wiem zresztą słuszne skojarzenie, chociaż nie myślałem o filmie pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi